Вермішелевий суп зі свининою
Вермішелевий суп зі свининою – це прекрасний варіант для ситного і смачного обіду, на приготування якого у вас піде не більше півгодини. За такий короткий термін, перше блюдо приємно здивує вас своїм наваристим бульйоном, соковитими овочами і смачними дрібними макаронами.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- свиняче Філе – 200 гр.
- Цибуля – ½ шт.
- Морквина – ½ шт.
- Вермішель – 4 ст. л.
- Лист лавра – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Довільно нарізану свинину викладаємо в сотейник і заливаємо водою.
Крок 2. На сильному полум’я доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і, збавивши нагрівання, тушкуємо 5 хвилин.
Крок 3. Закидаємо в каструлю дрібні кубики цибулі і терту моркву, солимо, орієнтуючись на свій смак, і варимо протягом 15 хвилин.
Крок 4. Приправляємо страва спеціями, засипаємо вермішель і перемішуємо – витримуємо на вогні ще 5 хвилин.
Крок 5. Доповнюємо супчик подрібненою зеленню, кип’ятимо і переходимо до сервіровці.
Крок 6. Наваристий і ситний суп готовий – пробуємо. Приємного апетиту!