Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Вермішелевий суп зі свининою

Вермішелевий суп зі свининою – це прекрасний варіант для ситного і смачного обіду, на приготування якого у вас піде не більше півгодини. За такий короткий термін, перше блюдо приємно здивує вас своїм наваристим бульйоном, соковитими овочами і смачними дрібними макаронами.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • свиняче Філе – 200 гр.
  • Цибуля – ½ шт.
  • Морквина – ½ шт.
  • Вермішель – 4 ст. л.
  • Лист лавра – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Довільно нарізану свинину викладаємо в сотейник і заливаємо водою.

Крок 2. На сильному полум’я доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і, збавивши нагрівання, тушкуємо 5 хвилин.

Крок 3. Закидаємо в каструлю дрібні кубики цибулі і терту моркву, солимо, орієнтуючись на свій смак, і варимо протягом 15 хвилин.

Крок 4. Приправляємо страва спеціями, засипаємо вермішель і перемішуємо – витримуємо на вогні ще 5 хвилин.

Крок 5. Доповнюємо супчик подрібненою зеленню, кип’ятимо і переходимо до сервіровці.

Крок 6. Наваристий і ситний суп готовий – пробуємо. Приємного апетиту!