Тілапія з овочами на сковороді
Колоритний смак, ніжне м’ясо, мінімум кісток дозволяють приготувати тилапию в різних варіантах, і в цьому рецепті готуємо її на сковорідці з овочами. Набори овочів різні і тут беремо мексиканську заморожену суміш, що зручно і смачно. Тилапию не смажимо, а тушкуємо на овочевій подушці, що зробить блюдо дієтичним.
Час приготування: 40 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Філе тілапії – 400 гр.
- Заморожена овочева суміш – 400 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Цибулину і часник почистити і дрібно нарізати.
Крок 2. Потім їх обсмажити на середньому вогні, на розігрітому рослинному маслі до прозорості.
Крок 3. Заздалегідь розморожене і промите філе тілапії по своєму смаку посипати сіллю з чорним перцем.
Крок 4. До смаженій з часником луку пересипати будь заморожену овочеву суміш і тушкувати на невеликому вогні протягом 7-10 хвилин. Суміш можна трохи посолити.
Крок 5. Поверх тушкованих овочів покласти філе тілапії. У сковорідку налити трохи води і прикрити кришкою. Загасити тилапию протягом 15-20 хвилин, до повної готовності.
Крок 6. Приготовану на сковороді тилапию з овочами розкласти по порційних тарілках і сервірувати до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!