Відбивні з яловичини в клярі
Відбивні з яловичини в клярі – це смачне і ароматне м’ясне блюдо, з приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати скибочки яловичини в подвійному кляр з борошна і збитих яєць. Для того щоб м’ясо приготувався всередині і вкрилося скоринкою зовні, смажити будемо під кришкою.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Яловичина – 400 гр.
- Борошно – 130 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Ріжемо м’ясо на порційні шматки потрібного розміру.
Крок 2. Прикриваємо яловичину звичайним пакетом, щоб сік не летів на всі боки, і відбиваємо за допомогою спеціального молоточка.
Крок 3. Перчимо і трохи підсолюємо.
Крок 4. Заливаємо шматочки соєвим соусом і залишаємо для просочення на 10-20 хвилин.
Крок 5. В одній тарілці збиваємо яйце, у другу насипаємо борошно.
Крок 6. Паніруємо яловичину в борошні, намагаючись не залишати пробіли.
Крок 7. Після занурюємо цілком у збите яйце.
Крок 8. Повторно укладаємо м’ясо в борошно.
Крок 9. Викладаємо напівфабрикати на сковорідку з розігрітим маслом і смажимо на помірному полум’я протягом 6-8 хвилин.
Крок 10. Потім перевертаємо і підрум’янюємо з другої сторони. Золотисті відбивні тушкуємо під кришкою близько 6 хвилин, збавивши вогонь.
Крок 11. Викладаємо страву на тарілку і доповнюємо свіжими овочами. Приємного апетиту!