Відбивні з яловичини – 10 рецептів соковитих і мяких відбивних з покроковими фото

Відбивні з яловичини в клярі

Відбивні з яловичини в клярі – це смачне і ароматне м’ясне блюдо, з приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати скибочки яловичини в подвійному кляр з борошна і збитих яєць. Для того щоб м’ясо приготувався всередині і вкрилося скоринкою зовні, смажити будемо під кришкою.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Борошно – 130 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Ріжемо м’ясо на порційні шматки потрібного розміру.

Крок 2. Прикриваємо яловичину звичайним пакетом, щоб сік не летів на всі боки, і відбиваємо за допомогою спеціального молоточка.

Крок 3. Перчимо і трохи підсолюємо.

Крок 4. Заливаємо шматочки соєвим соусом і залишаємо для просочення на 10-20 хвилин.

Крок 5. В одній тарілці збиваємо яйце, у другу насипаємо борошно.

Крок 6. Паніруємо яловичину в борошні, намагаючись не залишати пробіли.

Крок 7. Після занурюємо цілком у збите яйце.

Крок 8. Повторно укладаємо м’ясо в борошно.

Крок 9. Викладаємо напівфабрикати на сковорідку з розігрітим маслом і смажимо на помірному полум’я протягом 6-8 хвилин.

Крок 10. Потім перевертаємо і підрум’янюємо з другої сторони. Золотисті відбивні тушкуємо під кришкою близько 6 хвилин, збавивши вогонь.

Крок 11. Викладаємо страву на тарілку і доповнюємо свіжими овочами. Приємного апетиту!