Відбивні з яловичини – 10 рецептів соковитих і мяких відбивних з покроковими фото

Відбивні з яловичини з сиром і помідорами в духовці

Відбивні з яловичини з сиром і помідорами в духовці – це страва, яка стане «родзинкою» святкового столу з будь-якого приводу. Адже саме при запіканні, м’ясо завжди виходить ніжним і соковитим, зіпсувати його і перетворити на «гуму» практично неможливо! А сир і стиглі томати надають страві вишуканості.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • М’якоть яловичини – 600 гр.
  • Сир твердих сортів – 100 гр.
  • Томати – 1 шт.
  • Масло соняшникове – 1-2 ст. л
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо промиваємо та нарізаємо на пластини товщиною близько сантиметра, з двох сторін відбиваємо кухонним молоточком.

Крок 2. Посипаємо скибочки сіллю і перцем, переміщаємо на деко, промазанный тонким шаром масла.

Крок 3. Помідор ріжемо тонкими кільцями і кладемо поверх яловичини.

Крок 4. Зверху викладаємо шматочки сиру і прибираємо жароміцний посуд в розігріту до 160 градусів духовку і випікаємо протягом 45 хвилин.

Крок 5. Апетитне м’ясо під сирною скоринкою розкладаємо по тарілках і трапезуєм. Приємного апетиту!