Відбивні з яловичини з сиром і помідорами в духовці
Відбивні з яловичини з сиром і помідорами в духовці – це страва, яка стане «родзинкою» святкового столу з будь-якого приводу. Адже саме при запіканні, м’ясо завжди виходить ніжним і соковитим, зіпсувати його і перетворити на «гуму» практично неможливо! А сир і стиглі томати надають страві вишуканості.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 5.
Склад:
- М’якоть яловичини – 600 гр.
- Сир твердих сортів – 100 гр.
- Томати – 1 шт.
- Масло соняшникове – 1-2 ст. л
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо промиваємо та нарізаємо на пластини товщиною близько сантиметра, з двох сторін відбиваємо кухонним молоточком.
Крок 2. Посипаємо скибочки сіллю і перцем, переміщаємо на деко, промазанный тонким шаром масла.
Крок 3. Помідор ріжемо тонкими кільцями і кладемо поверх яловичини.
Крок 4. Зверху викладаємо шматочки сиру і прибираємо жароміцний посуд в розігріту до 160 градусів духовку і випікаємо протягом 45 хвилин.
Крок 5. Апетитне м’ясо під сирною скоринкою розкладаємо по тарілках і трапезуєм. Приємного апетиту!