Яловичина «Веллінгтон» – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Яловичина «Веллінгтон» зі шпинатом

Яловичина «Веллінгтон» зі шпинатом – це оригінальний рецепт неймовірно смачного основного блюда, яке закохує в себе з першої проби. У класичному рецепті не використовується шпинат, однак, додавши його, ми зробимо смакові характеристики ще краще – гарантовано!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 7-8.

Склад:

  • Яловича вирізка – 1 кг
  • Шпинат – 500 гр.
  • Тісто листкове – 1 пласт.
  • Бекон – 10 скибочок.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Розмарин – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Суху обробну дошку рівномірно присипаємо сіллю, розмарином і перцем – обвалюємо в сухої суміші м’ясо.

Крок 2. На розігрітому рослинному маслі швидко обсмажуємо яловичину до утворення скоринки і остуджуємо.

Крок 3. Шпинат припускаємо на невеликій кількості рослинного масла до м’якості.

Крок 4. Розморожене тісто розгортаємо в прямокутний пласт і переносимо на деко, устеленный пекарської папером. Зверху розподіляємо скибочки бекону і шпинат. Краї основи змащуємо расколоченным яйцем.

Крок 5. На «підкладку» викладаємо золотисте м’ясо і звертаємо тісто так, щоб начинка «обволікала» яловичу м’якоть, а шов залишався внизу. При необхідності зрізаємо зайве тісто.

Крок 6. Верхівку і боки присмачую яйцем і робимо надрізи навскоси або хрест-навхрест. Готуємо в духовій шафі 30 хвилин при 180 градусах. Приємного апетиту!