Бозбаш без додавання нуту
Бозбаш без додавання нуту можна запросто приготувати в мультиварці, при такій готуванні від кулінара буде потрібно лише почистити і нарізати складові страви, все інше за вас зробить сучасна техніка. А завдяки використанню вершкового масла, смак готового блюда буде яскравим і насиченим.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Курка (дрібна) – 1 шт.
- Картопля – 5-6 шт.
- Цибулини – 2 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У сковороді розігріваємо масло і дрібно нарізану цибулю пасеруємо.
Крок 2. Як тільки цибуля став прозорим, додаємо пасту з томатів і кубики свіжих помідорів.
Крок 3. Прогріваємо засмажку близько 5 хвилин, а потім перекладаємо в чашу мультиварки.
Крок 4. Курку натираємо сіллю і улюбленими приправами – підсмажуємо до рум’яності з усіх сторін на розігрітому вершковому маслі.
Крок 5. Золотисту птицю викладаємо до засмажки, заливаємо холодною водою і включаємо програму «Суп» (30 хвилин).
Крок 6. Після закінчення часу, в бульйон закидаємо очищену цілісну картоплю і проварюємо до м’якості компонента.
Крок 7. Розливаємо смачний і апетитний бозбаш по тарілках і дегустуємо. Приємного апетиту!