Бозбаш – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Бозбаш без додавання нуту

Бозбаш без додавання нуту можна запросто приготувати в мультиварці, при такій готуванні від кулінара буде потрібно лише почистити і нарізати складові страви, все інше за вас зробить сучасна техніка. А завдяки використанню вершкового масла, смак готового блюда буде яскравим і насиченим.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Курка (дрібна) – 1 шт.
  • Картопля – 5-6 шт.
  • Цибулини – 2 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У сковороді розігріваємо масло і дрібно нарізану цибулю пасеруємо.

Крок 2. Як тільки цибуля став прозорим, додаємо пасту з томатів і кубики свіжих помідорів.

Крок 3. Прогріваємо засмажку близько 5 хвилин, а потім перекладаємо в чашу мультиварки.

Крок 4. Курку натираємо сіллю і улюбленими приправами – підсмажуємо до рум’яності з усіх сторін на розігрітому вершковому маслі.

Крок 5. Золотисту птицю викладаємо до засмажки, заливаємо холодною водою і включаємо програму «Суп» (30 хвилин).

Крок 6. Після закінчення часу, в бульйон закидаємо очищену цілісну картоплю і проварюємо до м’якості компонента.

Крок 7. Розливаємо смачний і апетитний бозбаш по тарілках і дегустуємо. Приємного апетиту!