Бозбаш, приготований в мультиварці
Бозбаш, приготований в мультиварці – це блюдо, яке з легкістю різноманітить сімейний обід і здивує ваших домочадців своїм неймовірним смаком. В рецепті використовуються виключно прості і доступні інгредієнти, однак, підсумковий результат прийдеться до смаку кожному, хто спробує хоча б ложечку!
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 4-5 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибулини – 2 шт.
- М’ясо на кісточці – 500 гр.
- Сіль – за смаком.
- Паприка солодка мелена – за смаком.
- Лист лавра – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо кладемо в чашу мультиварки, заливаємо водою і запускаємо режим «Кістки».
Крок 2. Паралельно всі овочі очищаємо і промиваємо, картоплю залишаємо цілою, моркву нарізаємо соломкою, а цибулю дрібними кубиками.
Крок 3. У киплячий бульйон викладаємо всі підготовлені овочі, приправляємо меленою паприкою, сіллю, лавром, а також чорним меленим перцем.
Крок 4. Закриваємо чашу кришкою, включаємо програму «Суп», а на таймері встановлюємо «20 хвилин».
Крок 5. Після звукового сигналу, розливаємо по тарілках і знімаємо пробу. Приємного апетиту!