Бозбаш – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Бозбаш, приготований в мультиварці

Бозбаш, приготований в мультиварці – це блюдо, яке з легкістю різноманітить сімейний обід і здивує ваших домочадців своїм неймовірним смаком. В рецепті використовуються виключно прості і доступні інгредієнти, однак, підсумковий результат прийдеться до смаку кожному, хто спробує хоча б ложечку!

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Картопля – 4-5 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибулини – 2 шт.
  • М’ясо на кісточці – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка солодка мелена – за смаком.
  • Лист лавра – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо кладемо в чашу мультиварки, заливаємо водою і запускаємо режим «Кістки».

Крок 2. Паралельно всі овочі очищаємо і промиваємо, картоплю залишаємо цілою, моркву нарізаємо соломкою, а цибулю дрібними кубиками.

Крок 3. У киплячий бульйон викладаємо всі підготовлені овочі, приправляємо меленою паприкою, сіллю, лавром, а також чорним меленим перцем.

Крок 4. Закриваємо чашу кришкою, включаємо програму «Суп», а на таймері встановлюємо «20 хвилин».

Крок 5. Після звукового сигналу, розливаємо по тарілках і знімаємо пробу. Приємного апетиту!