Бозбаш з баранини
Бозбаш з баранини – оригінальне перше страву, яке, напевно, здивує вас і ваших домочадців своїми неповторними смаковими характеристиками і яскравим ароматом, який заповнить ваш будинок ще в процесі варіння. Для прискорення процесу рекомендуємо заздалегідь замочити горох на ніч.
Час готування – 75 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 5-6.
Інгредієнти:
- Баранина на кістки – 1 кг
- Картопля – 3-4 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Томати – 3 шт.
- Кінза – 1 пучок.
- сушений Нут – ½ склянки
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком готування готуємо продукти. М’ясо заливаємо водою і доводимо до кипіння, знімаємо піну, висипаємо нут і варимо протягом 10 хвилин.
Крок 2. Лук «звільняємо» від лушпиння і дрібно нарізаємо, закидаємо в бульйон.
Крок 3. Приблизно через 40 хвилин додаємо нарізану картоплю і варимо ще 25-30 хвилин.
Крок 4. Томати кладемо в чашу блендера і перебиваємо до однорідної консистенції – переливаємо в суп.
Крок 5. Кінзу обполіскуємо водою, стряхиваем надлишки рідини і розрізаємо гострим ножем.
Крок 6. Висипаємо зелень в бозбаш, приправляємо сіллю і чорним перцем – даємо страви повільно покипіти 10 хвилин, а потім настоюйте під кришкою ще близько 10-15 хвилин.
Крок 7. Готуйте і отримуйте задоволення!