Фунчоза по-корейськи з овочами – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Фунчоза з м’ясом і морквою по-корейськи

Фунчоза з м’ясом і морквою по-корейськи – невигадлива закуска, яка готується простіше простого. Цей рецепт для ледачих і зайнятих людей. Хрусткі овочі надають закуски, свіжу нотку. Салат готується швидко і без особливих зусиль. Таку їжу не пропустить жоден любитель азіатської кухні.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина варено-копчена – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Болгарський перець – 200 гр.
  • Фунчоза – 100 гр.
  • Огірки – 200 гр.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Імбир – за смаком.
  • Часник – 1 зубчик

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти.

Крок 2. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці.

Крок 3. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.

Крок 4. Яловичину поріжте соломкою.

Крок 5. Огірки сполосніть і нашаткуйте соломкою. Огірки беріть дрібні, щоб не було грубих насіння. Якщо овоч дуже водянистий, залиште на ситі, щоб позбутися від вологи.

Крок 6. Яскравий соковитий перець промийте, нарубаєте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Для яскравості візьміть різнокольорові плоди.

Крок 7. Почищений імбир подрібніть.

Крок 8. Соєвий соус змішайте з подрібненим часником.

Крок 9. Введіть подрібнений імбир.

Крок 10. Знову змішайте.

Крок 11. З’єднайте локшину, овочеву нарізку, яловичину і моркву по-корейськи. Моркву по-корейськи можна використовувати власного приготування або магазинну. Якщо надумаєте готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен настоятися.

Крок 12. Залийте соус в миску з інгредієнтами. Змішайте складові, щоб заправка обволокла кожен компонент.

Крок 13. Тарілку заповніть запашної закускою і приступайте до трапези. Приємного апетиту!