Фунчоза по-корейськи з овочами – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Фунчоза по-корейськи з грибами

Фунчоза по-корейськи з грибами виглядає яскраво і підходить для вегетаріанців. Святкова закуска готується за лічені хвилини. Якщо ви любите азіатську кухню, ви зобов’язані приготувати чудове страву. Просте у приготуванні блюдо – ідеальна їжа для тих, хто хоче заощадити час.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • цибуля Ріпчаста – 1 шт.
  • Фунчоза – 1 моток.
  • Брюссельська капуста – за смаком.
  • Соус соєвий – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Час знайдете на звороті пачки. Стежте за часом, щоб не перетримати фунчозу і не отримати небажаний результат у вигляді каші.

Крок 2. Розжаримо глибоку сковороду або вок. Влийте рослинне масло, дочекайтеся поява серпанок. Це ознака, що масло прокалилось. Почищену цибулину наріжте пір’ям. Обсмажте.

Крок 3. Дії повторіть з морквою і вешенками. Обсмажте всі разом.

Крок 4. Брюссельську капусту порубаєте на частини і відправте до овочів. Посоліть.

Крок 5. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли. До обсмаженою овочам вивантажите локшину.

Крок 6. Влийте соєвий соус. Присипте паприкою і сумішшю перців. Нагрійте кілька хвилин всі разом.

Крок 7. Яскравим стравою наповніть посуд для подавання. Приступайте до трапези. Приємного апетиту!