Фунчоза по-корейськи з овочами – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Фунчоза з яловичиною та овочами по-корейськи

Фунчоза з яловичиною та овочами по-корейськи має пікантний смак. Оригінальна подача закуски виглядає приголомшливо і підходить для будь-якої події. Від одного аромату можна зійти з розуму. Якщо ви любите гостру їжу і обмежені в часі, то фунчоза це та їжа, яка наповнить приголомшливими почуттями.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • цибуля Ріпчаста – 1 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Фунчоза – 400 гр.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Корінь імбиру – 1 ст. л.
  • Брокколі – 200 гр.
  • Рибний соус – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Масло кунжутне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Допустимо використовувати морквину по-корейськи власного приготування або куповану. Якщо зберетеся готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен пройнятися прянощами.

Крок 2. Яловичину нарізати тонкими скибочками або смужками. Дотримуватися нарізку необов’язково. Як хочете, так і робіть.

Крок 3. Вимитий яскравий і соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Для яскравості візьміть різнокольорові плоди. Дії повторіть з морквою. Почищену цибулину наріжте пір’ям. Чилі, часник і імбир подрібніть або натріть на тертці. Замість свіжих прянощів, я часто використовую порошкові прянощі.

Крок 4. Розжаримо глибоку сковороду або вок.

Крок 5. Влийте кунжутне масло, дочекайтеся поява серпанок. Це ознака, що масло прокалилось. Вивантажите яловичину. Швидко обсмажте, щоб м’ясо покрилося скоринкою, але зберегло соковитість всередині, і зніміть з плити.

Крок 6. Надішліть овочеву нарізку. Брокколі розморозьте, поділіть на суцвіття, відправте до складових. Якщо використовуєте свіжу капусту, попередньо необхідно проварити в окропі 5 хвилин. Швидко обсмажте, щоб зберегти хрусткость.

Крок 7. Поверніть яловичину, влийте рибний і соєвий соус. Посоліть і поперчіть, нагрійте кілька хвилин всі разом.

Крок 8. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці.

Крок 9. Час знайдете на звороті пачки. Стежте за часом, щоб не перетримати фунчозу і не отримати небажаний результат у вигляді каші.

Крок 10. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.

Крок 11. На тарілку викладіть локшину, а зверху розподіліть обсмажені компоненти. Або об’єднайте компоненти в воке і нагрійте, а потім наповніть посуд для подавання. Приступайте до трапези. Гарний настрій і гастрономічне задоволення вам забезпечено. Приємного апетиту!