Фунчоза по-корейськи з овочами – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Фунчоза з куркою і овочами по-корейськи

Фунчоза з куркою і овочами по-корейськи – приголомшлива закуска, яку їдять в приготованому або охолодженому вигляді. Страва виглядає яскраво і підходить для повсякденного вживання або для званої вечері. Ароматне частування підкорить всіх любителів простої і швидкої їжі.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Грудка копчена – 0,5 шт.
  • Морква по-корейськи – 100-150 гр.
  • Заправка для фунчозы – 1 пакетик.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Фунчоза – 2 мотка.
  • Огірки свіжі – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.

Крок 2. Копчену грудку звільніть від шкіри і кісток. Порубаєте. Яскравий соковитий перець промийте, нарубаєте, заздалегідь вийміть нутрощі. Спосіб нарізки вибирайте самостійно.

Крок 3. Огірок сполосніть і подрібніть. Огірки беріть дрібні, щоб не було великих насіння. Якщо овоч дуже водянистий, залиште на ситі, щоб позбутися від вологи.

Крок 4. З’єднайте курку, овочеву нарізку і моркву по-корейськи. Моркву по-корейськи можна використовувати власного приготування або магазинну. Якщо зберетеся готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен пройнятися прянощами.

Крок 5. Вивантажите локшину.

Крок 6. Використовуйте заправку. Залийте соус в ємність з інгредієнтами.

Крок 7. Змішайте складові, щоб заправка обволокла кожен компонент. Тарілку заповніть запашної закускою і приступайте до трапези. Приємного апетиту!