Фунчоза по-корейськи з овочами – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Фунчоза з кальмарами і овочами

Фунчоза з кальмарами і овочами виглядає божественно. Побачивши шикарне страву, ніхто не втримається, щоб відмовитися від цього шедевра. Ароматне частування підкорить вас. Страва виглядає презентабельно і гідно прикрасить будь-який захід – свято або застілля у вузькому колі.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Кальмари – 4 тушки.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелена цибуля – 2 стебла.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Огірки свіжі – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Кунжут – 1 ч. л.
  • Винний оцет – 4 ст. л.
  • Приправа для салатів – 1 ст. л.
  • Кінза свіжа – 3 гілочки.
  • часникове Масло – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожені кальмари почистіть, видаливши хітинову пластину. Залийте окропом.

Крок 2. Почистіть кальмари. Поріжте кільцями.

Крок 3. Почищену моркву настругайте шатківницею. Допустимо використовувати готову моркву по-корейськи. Якщо зберетеся готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен пройнятися прянощами.

Крок 4. Вимитий яскравий і соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Дії повторіть з огірком.

Крок 5. Розжаримо глибоку сковороду або вок. Надішліть моркву з подрібненим чилі і приправою для салатів. Швидко обсмажте, щоб зберегти хрусткость.

Крок 6. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.

Крок 7. У сковорідку відправте перець і кальмари. Швидко прогрійте.

Крок 8. Змішайте обжарку з фунчозой, огірками, пір’ям зеленого лука, рубаною кінзою і подрібненим часником. Посоліть. Влийте часникове масло і оцет. Об’єднайте компоненти.

Крок 9. Ароматною стравою наповніть посуд для подавання. Посипте кунжутом. Приступайте до трапези. Гарний настрій і гастрономічне задоволення вам забезпечено. Приємного апетиту!