Фунчоза з кальмарами і овочами
Фунчоза з кальмарами і овочами виглядає божественно. Побачивши шикарне страву, ніхто не втримається, щоб відмовитися від цього шедевра. Ароматне частування підкорить вас. Страва виглядає презентабельно і гідно прикрасить будь-який захід – свято або застілля у вузькому колі.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3
Склад:
- Кальмари – 4 тушки.
- Морква – 1 шт.
- Зелена цибуля – 2 стебла.
- Солодкий перець – 1 шт.
- Фунчоза – 200 гр.
- Огірки свіжі – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чилі – за смаком.
- Кунжут – 1 ч. л.
- Винний оцет – 4 ст. л.
- Приправа для салатів – 1 ст. л.
- Кінза свіжа – 3 гілочки.
- часникове Масло – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожені кальмари почистіть, видаливши хітинову пластину. Залийте окропом.
Крок 2. Почистіть кальмари. Поріжте кільцями.
Крок 3. Почищену моркву настругайте шатківницею. Допустимо використовувати готову моркву по-корейськи. Якщо зберетеся готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен пройнятися прянощами.
Крок 4. Вимитий яскравий і соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Дії повторіть з огірком.
Крок 5. Розжаримо глибоку сковороду або вок. Надішліть моркву з подрібненим чилі і приправою для салатів. Швидко обсмажте, щоб зберегти хрусткость.
Крок 6. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.
Крок 7. У сковорідку відправте перець і кальмари. Швидко прогрійте.
Крок 8. Змішайте обжарку з фунчозой, огірками, пір’ям зеленого лука, рубаною кінзою і подрібненим часником. Посоліть. Влийте часникове масло і оцет. Об’єднайте компоненти.
Крок 9. Ароматною стравою наповніть посуд для подавання. Посипте кунжутом. Приступайте до трапези. Гарний настрій і гастрономічне задоволення вам забезпечено. Приємного апетиту!