Салат з фунчоза з соусом теріякі
Салат з фунчоза з соусом теріякі являє собою розмаїття смаків і фарб. Яскраве блюдо доречно для будь-якого випадку, але я частіше готую для дружніх посиденьок. Страва готується максимально просто і виходить мега апетитним. Для зайнятих домогосподарок чудовий варіант смачного частування.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 4
Склад:
- Свинячий окіст – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- цибуля Ріпчаста – 1 шт.
- Болгарський перець – 2 шт.
- Фунчоза – 250 гр.
- Орегано – за смаком.
- Соус теріякі – 150 мл
- Часник – 1 головка.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Білий кунжут – за смаком.
- Мелений імбир – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти. М’ясо промийте і просушіть. Промийте овочі. Очистіть моркву і цибулю з часником від шкірки і лушпиння.
Крок 2. Свинину нарізати тонкими скибочками або смужками. Дотримуватися нарізку необов’язково. Цибуля настругайте півкільцями, моркву – брусочками. Розжаримо глибоку сковороду або вок. Надішліть м’ясо і нарізку. Швидко обсмажте, щоб м’ясо покрилося скоринкою, але зберегло соковитість всередині.
Крок 3. Вимитий яскравий і соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Для яскравості візьміть різнокольорові плоди. Часник подрібніть або потріть теркою. Замість свіжих прянощів, я часто використовую порошкові спеції. Надішліть смажитися. Приправте спеціями і соусом, нагрійте кілька хвилин всі разом.
Крок 4. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли. Перекладіть обсмаження. Змішайте і нагрійте.
Крок 5. Наповніть посуд для подавання, присипте кунжутом. Приступайте до трапези. Приємного апетиту!