Каре ягняти – 7 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Каре ягняти, приготоване на сковороді

Каре ягняти, приготоване на сковороді, виконується з легкістю. Вишукане частування залишить суцільні захоплення у ваших гостей. Надзвичайно ніжне м’ясо підкорить з першого укусу. Страва виглядає святково. Але не обов’язково чекати спеціального приводу. Свято можна влаштувати вже сьогодні.

Час готування – 8 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Каре ягняти – 1 кг
  • Часник – 4 зубчики.
  • Корінь імбиру – 30 гр.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Розмарин – 2 гілочки.
  • Соєвий соус – 120 мл
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Напівфабрикати сполосніть і промокніть серветками. Каре розріжте на реберця.

Крок 2. Очищений корінь імбиру і часник подрібніть на тертці. Імбир можна перемолоти в блендері, а часник пропустити через часникодавку. Складіть в миску, влийте соєвий соус, мед і оливкове масло. Здобріть розмарином і перцем. Інтенсивними рухами змішайте вміст. Реберця занурте в маринад. Масажними рухами втирайте маринад. Маринути ніч, прибравши в холод.

Крок 3. Замариноване м’ясо складіть у попередньо розігріту сковорідку.

Крок 4. На сильному вогні підсмажте з одного боку, переверніть на другу і повторіть дії.

Крок 5. Коли м’ясо придбає апетитну скоринку, вилийте залишки маринаду і випаруйте до густої карамельної маси.

Крок 6. Смажені реберця викладіть у посуд для подавання, при бажанні доповніть улюбленим гарніром. Запрошуйте рідних дегустувати чудове страву. Приємного насолоди!