Каре ягняти – 7 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати каре ягняти на мангалі

Як приготувати каре ягняти на мангалі – питання, яке вирішується дуже просто. Важливо правильно замаринувати м’ясо і тоді все буде на вищому рівні. Блюдо виходить мега гарним і ошатним. Каре доповнюють гарнірами або куштують з соковитими овочами.

Час готування – 7 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Каре ягняти – 1 кг
  • Корінь імбиру – 1 шт.
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Мед – 50 мл
  • Гірчиця – 50 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Розмарин – за бажанням.
  • Перець чорний мелений – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть продукти.

Крок 2. Каре сполосніть і промокніть серветками, розріжте на реберця.

Крок 3. У миску влити соєвий соус і мед. Здобріть сушеним або свіжим розмарином, гірчицею, сіллю і перцем. Голочки розмарину додадуть страві неперевершений смак.

Крок 4. Соковитий корінь імбиру пробийте в чаші подрібнювача, попередньо знявши з нього шкірку. Перекладіть в маринад. Інтенсивними рухами змішайте вміст.

Крок 5. Реберця занурте в маринад. Масажними рухами втирайте маринад. Маринуйте ніч, прибравши в холод. Чим довше маринується м’ясо, тим смачніше буде кінцевий результат.

Крок 6. Розведіть вогнище, доведіть вугілля до потрібного стану. Викладіть На решітку мариновані заготовки. Смажте до красивої скоринки, час від часу перевертаючи решітку.

Крок 7. Тарілки наповніть рум’яними реберцями і доповніть за бажанням улюбленими продуктами. Запрошуйте рідних дегустувати яскраве блюдо. Приємного апетиту!