Каре ягняти – 7 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Каре ягняти в фользі в духовці

Каре ягняти в фользі в духовці – шалено смачне частування, спробувавши яку, ви отримаєте неймовірне гастрономічне задоволення. Приготувати м’ясо таким способом, без праці зможе навіть початківець кулінар. Все гранично просто і до неподобства легко. Гості зажадають добавки і закидають вас компліментами за кулінарний шедевр.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Ребра ягняти – 2 шт.
  • Імбир сухий мелений – 1/3 ч. ложки
  • Часник – 1 зубчик
  • Кмин мелений – 1/3 ч. ложки
  • Куркума – 1 / 3 ч. л.
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Зіра – 1/3 ч. ложки
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Ароматний набір прянощів і очищеного часникового зубчики розітріть в ступці або об’єднайте іншим способом. Набір спецій може змінюватись в залежності від ваших смакових уподобань. Приправи можна змолоти самостійно або взяти готові. Їх можна купити в будь-якому супермаркеті або в східній лаві.

Крок 2. Реберця сполосніть і промокніть серветками. Ввітріть масло. Процедура потрібна, щоб м’ясо залишалося соковитим.

Крок 3. Реберця покладіть на фольгу для запікання.

Крок 4. Натріть реберця ароматною заготівлею з прянощів, як би масажуючи. Якщо є час, краще залишити маринуватися. Я зазвичай мариную, залишаючи заготовки на ніч у холодильнику. Чим довше маринується м’ясо, тим ніжніше буде результат.

Крок 5. Закрутіть краю алюмінієвої фольги, як показано на фото. Перемістіть в заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Цього достатньо, щоб м’ясо пропеклося і не пересушилось. Якщо ви плануєте запікати більше реберець, перевірте готовність через 40 хвилин і при необхідності збільшити час приготування.

Крок 6. Красиві тарілки наповніть соковитими рум’яними реберцями, доповніть за бажанням гарніром, свіжими овочами або просто присипте рубаною зеленню. Запрошуйте друзів скуштувати казкове частування. Приємного насолоди!