Корюшка в духовці – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Запечена корюшка з овочами

Запечена корюшка з овочами – яскрава і смачна кулінарна ідея для вашого сімейного столу. Подавайте частування як самостійне блюдо. Обіцяємо, що байдужих не залишиться. Для простого і швидкого приготування морської риби з овочами беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Корюшка – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Гриби шампіньйони – 150 гр.
  • Вода – 70 мл
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для риби – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У корюшки видаляємо голови і нутрощів після рибу добре промиваємо під водою і обсушуємо з допомогою паперових рушників.

Крок 2. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Викладаємо їх на дно форми для запікання.

Крок 3. Гриби промиваємо, нарізаємо тонкими слайсами і кладемо поверх цибулі.

Крок 4. Очищаємо болгарський перець від насіння і видаляємо плодоніжки. Нарізаємо овоч соломкою, відправляємо його в форму для запікання до інших продуктів.

Крок 5. Тепер викладаємо у форму підготовлену корюшка.

Крок 6. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями для риби.

Крок 7. За допомогою блендера подрібнюємо помідори.

Крок 8. В томатну масу додаємо рослинне масло і воду. Перемішуємо.

Крок 9. Заливаємо томатною сумішшю продукти у формі.

Крок 10. Закриваємо частування фольгою і відправляємо в разоигретую до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок 11. Запечена корюшка з овочами готова. Розкладайте по тарілках і швидше подавайте до столу!