Запечена корюшка з овочами
Запечена корюшка з овочами – яскрава і смачна кулінарна ідея для вашого сімейного столу. Подавайте частування як самостійне блюдо. Обіцяємо, що байдужих не залишиться. Для простого і швидкого приготування морської риби з овочами беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Корюшка – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Гриби шампіньйони – 150 гр.
- Вода – 70 мл
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком.
- Приправа для риби – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У корюшки видаляємо голови і нутрощів після рибу добре промиваємо під водою і обсушуємо з допомогою паперових рушників.
Крок 2. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Викладаємо їх на дно форми для запікання.
Крок 3. Гриби промиваємо, нарізаємо тонкими слайсами і кладемо поверх цибулі.
Крок 4. Очищаємо болгарський перець від насіння і видаляємо плодоніжки. Нарізаємо овоч соломкою, відправляємо його в форму для запікання до інших продуктів.
Крок 5. Тепер викладаємо у форму підготовлену корюшка.
Крок 6. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями для риби.
Крок 7. За допомогою блендера подрібнюємо помідори.
Крок 8. В томатну масу додаємо рослинне масло і воду. Перемішуємо.
Крок 9. Заливаємо томатною сумішшю продукти у формі.
Крок 10. Закриваємо частування фольгою і відправляємо в разоигретую до 190 градусів духовку на 30 хвилин.
Крок 11. Запечена корюшка з овочами готова. Розкладайте по тарілках і швидше подавайте до столу!