Котлети з гречки без мяса – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Гречані котлети з сиром

Гречані котлети з сиром порадують вас своєю соковитістю і ніжним смаком. Тягнеться сир всередині нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу з картопляними пюре, овочевими салатами та іншими гарнірами. Здивуйте своїх близьких апетитним і корисним стравою.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Каша гречана – 450 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка мелена – за смаком.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо відварену гречку подрібнюємо в блендері. По черзі додаємо сюди по одному курячому яйцю.

Крок 2. У цю масу натираємо сир. Перемішуємо.

Крок 3. Сюди ж додаємо подрібнений, обсмажені на вершковому маслі ріпчасту цибулю.

Крок 4. Викладаємо в цю масу подрібнену зелень, сіль і спеції. Ретельно все перемішуємо.

Крок 5. З заготівлі ліпимо акуратні котлети, обвалюємо їх у борошні.

Крок 6. Обсмажуємо котлети на сковороді з рослинним маслом. Готуємо до рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Гречані котлети з сиром готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!