Гречані котлети з сиром
Гречані котлети з сиром порадують вас своєю соковитістю і ніжним смаком. Тягнеться сир всередині нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу з картопляними пюре, овочевими салатами та іншими гарнірами. Здивуйте своїх близьких апетитним і корисним стравою.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Каша гречана – 450 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Паприка мелена – за смаком.
- Борошно – 3 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо відварену гречку подрібнюємо в блендері. По черзі додаємо сюди по одному курячому яйцю.
Крок 2. У цю масу натираємо сир. Перемішуємо.
Крок 3. Сюди ж додаємо подрібнений, обсмажені на вершковому маслі ріпчасту цибулю.
Крок 4. Викладаємо в цю масу подрібнену зелень, сіль і спеції. Ретельно все перемішуємо.
Крок 5. З заготівлі ліпимо акуратні котлети, обвалюємо їх у борошні.
Крок 6. Обсмажуємо котлети на сковороді з рослинним маслом. Готуємо до рум’янцю з усіх боків.
Крок 7. Гречані котлети з сиром готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!