Курячий суп в мультиварці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Курячий суп в мультиварці – одне з найпопулярніших страв для обіду. Супчик володіє цінними поживними властивостями, не дарма курячий бульйон часто дають хворим на етапі одужання, він відмінно заповнює сили. В мультиварці супи готувати одне задоволення, вони виходять наваристими і ароматними, завдяки високій температурі, яку підтримує техніка.

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці Редмонд

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці Це як раз той випадок, коли можна почати прокачувати свої кулінарні таланти. Рецепт зовсім нескладний, плюс до всього немає потреби знімати пінку з поверхні бульйону і перемішувати час від часу.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Картопля 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Зелень 1 пучок
  • Курка ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Масло рослинне для змазування форми

Процес приготування:

  1. Суху чашу мультиварки Редмонд змастіть рослинною олією. Курячу тушку розрізати на частини і викладіть в ємність.
  2. Овочі очистіть і промийте. Картоплю наріжте кубиками, цибулю – півкільцями, а моркву натріть на тертці. Зелень можна взяти будь-яку: петрушку, кріп, кінзу або зелену цибулю. Додайте всі інгредієнти подрібнені в чашу. Також всипте сіль і покладіть лаврушку.
  3. Влийте в чашу гарячу воду до верхньої позначки. Закрийте кришку і в меню мультиварки виберіть режим «Гасіння» або «Суп», встановіть таймер на годину.
  4. Після звукового сигналу відкрийте кришку, перемішайте суп і спробувати його на смак. При необхідності додайте більше солі або спецій. Курячий суп в мультиварці Редмонд завжди виходить смачним і ароматним. Приємного апетиту!

Курячий суп з картоплею в мультиварці

Курячий суп з картоплею в мультиварці — простий, але дуже живильний. Його можна вписати в раціон харчування дорослих і дітей. Якщо готуєте для діток, то не додавайте занадто багато спецій, для бульйону беріть куряче філе.

Час готування – 1,5 ч.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло рослинне без запаху для смаження.
  • Помідор – 1 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець болгарський середнього розміру – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Головку ріпчастої цибулі очистити від верхнього шару сухого лушпиння. Наріжте кубиками цибулину.

Крок 2. Болгарський перчик помийте, розріжте навпіл. Виріжте місця кріплення плодоніжки і білі перегородки з насінням. М’якоть наріжте невеликими смужками. Так само подрібніть помідор.

Крок 3. За допомогою овочечистки очистіть моркву, помийте її і натріть на крупній тертці.

Крок 4. Тепер увімкніть мультиварку і активуйте режим «Смаження». Також підійдуть режими «Випічка» або «Мультиповар».

Крок 5. У чашу влийте рослинне масло.

Крок 6. Викладіть подрібнений болгарський перець, помідор, цибулю і моркву в чашу.

Крок 7. Куряче філе обмийте і наріжте кубиками.

Крок 8. Додайте до овочів куряче м’ясо. Смажте, поки м’ясо не побіліє, а овочі не стануть м’якими. Час від часу перемішуйте продукти.

Крок 9. Очистіть картопля, обмийте його.

Крок 10. Бульби наріжте невеликими кубиками.

Крок 11. Викладіть картоплю в чашу до овочів і м’яса. Всипте необхідну кількість солі.

Крок 12. Покладіть лавровий листочок.

Крок 13. Тепер влийте гарячу воду до верхньої відсічення всередині чаші.

Крок 14. Виберіть у меню мультиварки режим «Суп», встановіть таймер на 1 годину. Готуйте при закритій кришці мультиварки.

Крок 15. Свіжу зелень, додайте прямо в тарілку, а якщо у вас сушена, то її необхідно всипати в бульйон в процесі варіння. Курячий супчик подавайте з хлібом. Приємного апетиту!

Суп з курячої грудки з локшиною

Суп з курячої грудки з локшиною можна варити – просте, поживне і корисне блюдо для обіду. Якщо у вас немає курячої грудки, то для бульйону також підійдуть залишилися після оброблення крильця, частини хребта і куприка. Вермішель робить суп ще більш ситним і густим. Поживний і смачний обід вам забезпечений.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20-30 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Локшина – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
  • Спеції для супу – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і промийте. Головку цибулі наріжте кубиками або півкільцями, а моркву натріть на тертці з великими отворами. Викладіть подрібнені овочі в чашу мультиварки.

Крок 2. Бульби картоплі очистіть і наріжте брусками. Картопля також викладіть в чашу.

Крок 3. Курячу грудку наріжте великими шматочками і викладіть поверх картоплі. Залийте вміст чаші гарячою водою готуйте в режимі «Гасіння» протягом години.

Крок 4. За 10 хвилин до закінчення програми відкрийте кришку мультиварки і додайте локшину, сіль і спеції.

Крок 5. Дочекайтеся закінчення програми і курячий суп з локшиною можна розлити по тарілках і подавати на обід. Приємного апетиту!

Курячий суп з рисом в мультиварці

Курячий суп з рисом в мультиварці – це ситне перше блюдо на кожен день. Рисова крупа відмінно розварюється і додає густоти супу і поживністю. В мультиварці суп варити дуже просто і вам не потрібно повністю віддаватися процесу.

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 20-30 хв.

Порції – 4-5.

Інгредієнти:

  • Стегна курячі – 2 шт.
  • Крила курячі – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Крупа рисова – 0,5 склянки
  • Приправа для супу – за смаком.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулину і одну середню моркву очистіть і промийте. Подрібніть овочі. Цибулю можна нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на тертці.

Крок 2. Рис промийте до чистої води. Курячі стегна і крила обмийте і розріжте на частини по суглобам. У чашу мультиварки викладіть подрібнену цибулю, активуйте режим «Смаження», смажте протягом 5 хвилин. Потім додайте морквяну стружку і готуйте ще 5 хвилин, періодично помішуйте овочі.

Крок 3. Далі додайте курячі стегенця і крильця, перемішайте і смажте 10 хвилин.

Крок 4. Картоплю почистіть і наріжте кубиками.

Крок 5. В зажарку додайте промитий рис, нарізану картоплю і влийте гарячу воду. Поміняйте програму «Смаження» на «Суп», встановіть таймер на годину. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки посоліть і приправте суп по смаку. При бажанні додайте рубану зелень.

Крок 6. Залиште курячий суп з рисом в режимі «Підігрів» ще на 15 хвилин, потім можна накривати обідній стіл і збирати сім’ю. Приємного апетиту!

Курячий гороховий суп з куркою

Курячий гороховий суп з куркою – страва, що наповнить вас енергією. Мультиварка ідеально підходить для варіння сушеного гороху, можна довести суп майже до кремоподібного стану, в такому вигляді він дуже подобається дітям. Подавати суп гороховий дуже смачно зі сметаною і грінками.

Час готування – 70 хв.

Час приготування – 15-25 хв

Порції – 3-4.

Склад:

  • Курка – 250 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Олія соняшникова без запаху – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Спеції для супу – за смаком.
  • Горох колотий – 70 гр.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Морквина – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Овочі для супу заздалегідь очистіть і промийте. Куряче м’ясо розморозьте.

Крок 2. Очищені цибулю і моркву наріжте невеликими кубиками.

Крок 3. Куряче м’ясо зачистити від плівок, сухожиль і надлишків жиру. Наріжте філе кубиками.

Крок 4. Бульби картоплі наріжте кубиками.

Крок 5. Горох промийте проточною водою кілька разів. У чашу мультиварки складіть всі інгредієнти подрібнені і сушений горох.

Крок 6. Влийте гарячу воду, додайте сіль і спеції за смаком. Це може бути будь-яка універсальна приправа або набір сушених трав, таких як чебрець або базилік.

Крок 7. Встановіть програму «Суп», поставте таймер на 40-45 хвилин. Після звукового сигналу залиште гороховий суп в режимі підігріву ще на 20 хвилин. Потім можна подати курячий суп на обід. Приємного апетиту!