Курячий суп в мультиварці – одне з найпопулярніших страв для обіду. Супчик володіє цінними поживними властивостями, не дарма курячий бульйон часто дають хворим на етапі одужання, він відмінно заповнює сили. В мультиварці супи готувати одне задоволення, вони виходять наваристими і ароматними, завдяки високій температурі, яку підтримує техніка.
Курячий суп з вермішеллю в мультиварці Редмонд
Курячий суп з вермішеллю в мультиварці Це як раз той випадок, коли можна почати прокачувати свої кулінарні таланти. Рецепт зовсім нескладний, плюс до всього немає потреби знімати пінку з поверхні бульйону і перемішувати час від часу.
Інгредієнти на
3 порц.
- Картопля 4 шт.
- Сіль за смаком
- Зелень 1 пучок
- Курка ½ кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Масло рослинне для змазування форми
Процес приготування:
- Суху чашу мультиварки Редмонд змастіть рослинною олією. Курячу тушку розрізати на частини і викладіть в ємність.
- Овочі очистіть і промийте. Картоплю наріжте кубиками, цибулю – півкільцями, а моркву натріть на тертці. Зелень можна взяти будь-яку: петрушку, кріп, кінзу або зелену цибулю. Додайте всі інгредієнти подрібнені в чашу. Також всипте сіль і покладіть лаврушку.
- Влийте в чашу гарячу воду до верхньої позначки. Закрийте кришку і в меню мультиварки виберіть режим «Гасіння» або «Суп», встановіть таймер на годину.
- Після звукового сигналу відкрийте кришку, перемішайте суп і спробувати його на смак. При необхідності додайте більше солі або спецій. Курячий суп в мультиварці Редмонд завжди виходить смачним і ароматним. Приємного апетиту!
Курячий суп з картоплею в мультиварці
Курячий суп з картоплею в мультиварці — простий, але дуже живильний. Його можна вписати в раціон харчування дорослих і дітей. Якщо готуєте для діток, то не додавайте занадто багато спецій, для бульйону беріть куряче філе.
Час готування – 1,5 ч.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
- Сіль поварена – за смаком.
- Морквина – 1 шт.
- Масло рослинне без запаху для смаження.
- Помідор – 1 шт.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Перець болгарський середнього розміру – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Головку ріпчастої цибулі очистити від верхнього шару сухого лушпиння. Наріжте кубиками цибулину.
Крок 2. Болгарський перчик помийте, розріжте навпіл. Виріжте місця кріплення плодоніжки і білі перегородки з насінням. М’якоть наріжте невеликими смужками. Так само подрібніть помідор.
Крок 3. За допомогою овочечистки очистіть моркву, помийте її і натріть на крупній тертці.
Крок 4. Тепер увімкніть мультиварку і активуйте режим «Смаження». Також підійдуть режими «Випічка» або «Мультиповар».
Крок 5. У чашу влийте рослинне масло.
Крок 6. Викладіть подрібнений болгарський перець, помідор, цибулю і моркву в чашу.
Крок 7. Куряче філе обмийте і наріжте кубиками.
Крок 8. Додайте до овочів куряче м’ясо. Смажте, поки м’ясо не побіліє, а овочі не стануть м’якими. Час від часу перемішуйте продукти.
Крок 9. Очистіть картопля, обмийте його.
Крок 10. Бульби наріжте невеликими кубиками.
Крок 11. Викладіть картоплю в чашу до овочів і м’яса. Всипте необхідну кількість солі.
Крок 12. Покладіть лавровий листочок.
Крок 13. Тепер влийте гарячу воду до верхньої відсічення всередині чаші.
Крок 14. Виберіть у меню мультиварки режим «Суп», встановіть таймер на 1 годину. Готуйте при закритій кришці мультиварки.
Крок 15. Свіжу зелень, додайте прямо в тарілку, а якщо у вас сушена, то її необхідно всипати в бульйон в процесі варіння. Курячий супчик подавайте з хлібом. Приємного апетиту!
Суп з курячої грудки з локшиною
Суп з курячої грудки з локшиною можна варити – просте, поживне і корисне блюдо для обіду. Якщо у вас немає курячої грудки, то для бульйону також підійдуть залишилися після оброблення крильця, частини хребта і куприка. Вермішель робить суп ще більш ситним і густим. Поживний і смачний обід вам забезпечений.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20-30 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Грудка куряча – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Локшина – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
- Спеції для супу – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і промийте. Головку цибулі наріжте кубиками або півкільцями, а моркву натріть на тертці з великими отворами. Викладіть подрібнені овочі в чашу мультиварки.
Крок 2. Бульби картоплі очистіть і наріжте брусками. Картопля також викладіть в чашу.
Крок 3. Курячу грудку наріжте великими шматочками і викладіть поверх картоплі. Залийте вміст чаші гарячою водою готуйте в режимі «Гасіння» протягом години.
Крок 4. За 10 хвилин до закінчення програми відкрийте кришку мультиварки і додайте локшину, сіль і спеції.
Крок 5. Дочекайтеся закінчення програми і курячий суп з локшиною можна розлити по тарілках і подавати на обід. Приємного апетиту!
Курячий суп з рисом в мультиварці
Курячий суп з рисом в мультиварці – це ситне перше блюдо на кожен день. Рисова крупа відмінно розварюється і додає густоти супу і поживністю. В мультиварці суп варити дуже просто і вам не потрібно повністю віддаватися процесу.
Час приготування – 90 хв.
Час приготування – 20-30 хв.
Порції – 4-5.
Інгредієнти:
- Стегна курячі – 2 шт.
- Крила курячі – 2 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Крупа рисова – 0,5 склянки
- Приправа для супу – за смаком.
- Сіль поварена – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Цибулину і одну середню моркву очистіть і промийте. Подрібніть овочі. Цибулю можна нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на тертці.
Крок 2. Рис промийте до чистої води. Курячі стегна і крила обмийте і розріжте на частини по суглобам. У чашу мультиварки викладіть подрібнену цибулю, активуйте режим «Смаження», смажте протягом 5 хвилин. Потім додайте морквяну стружку і готуйте ще 5 хвилин, періодично помішуйте овочі.
Крок 3. Далі додайте курячі стегенця і крильця, перемішайте і смажте 10 хвилин.
Крок 4. Картоплю почистіть і наріжте кубиками.
Крок 5. В зажарку додайте промитий рис, нарізану картоплю і влийте гарячу воду. Поміняйте програму «Смаження» на «Суп», встановіть таймер на годину. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки посоліть і приправте суп по смаку. При бажанні додайте рубану зелень.
Крок 6. Залиште курячий суп з рисом в режимі «Підігрів» ще на 15 хвилин, потім можна накривати обідній стіл і збирати сім’ю. Приємного апетиту!
Курячий гороховий суп з куркою
Курячий гороховий суп з куркою – страва, що наповнить вас енергією. Мультиварка ідеально підходить для варіння сушеного гороху, можна довести суп майже до кремоподібного стану, в такому вигляді він дуже подобається дітям. Подавати суп гороховий дуже смачно зі сметаною і грінками.
Час готування – 70 хв.
Час приготування – 15-25 хв
Порції – 3-4.
Склад:
- Курка – 250 гр.
- Картопля – 2-3 шт.
- Олія соняшникова без запаху – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Спеції для супу – за смаком.
- Горох колотий – 70 гр.
- Сіль поварена – за смаком.
- Морквина – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Овочі для супу заздалегідь очистіть і промийте. Куряче м’ясо розморозьте.
Крок 2. Очищені цибулю і моркву наріжте невеликими кубиками.
Крок 3. Куряче м’ясо зачистити від плівок, сухожиль і надлишків жиру. Наріжте філе кубиками.
Крок 4. Бульби картоплі наріжте кубиками.
Крок 5. Горох промийте проточною водою кілька разів. У чашу мультиварки складіть всі інгредієнти подрібнені і сушений горох.
Крок 6. Влийте гарячу воду, додайте сіль і спеції за смаком. Це може бути будь-яка універсальна приправа або набір сушених трав, таких як чебрець або базилік.
Крок 7. Встановіть програму «Суп», поставте таймер на 40-45 хвилин. Після звукового сигналу залиште гороховий суп в режимі підігріву ще на 20 хвилин. Потім можна подати курячий суп на обід. Приємного апетиту!