Яйця в соєвому соусі
Яйця в соєвому соусі – це незвичайна і дуже смачна закуска, яка чудово підходить для пікніка або оригінального бутерброда, який на кілька годин додасть вам ситості. Для приготування нам знадобляться тільки прості і доступні інгредієнти.
Час готування – 19 ч.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2-4.
Склад:
- Яйця – 4 шт.
- Соус соєвий – 150 мл
- Сіль – 2 щіпки.
- Цукор-пісок – ¼ ч. л.
- Оцет рисовий – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця відварюємо в киплячій воді близько 15 хвилин, потім охолодити до теплого стану і очищаємо від шкаралупи.
Крок 2. В піалу насипаємо цукор, сіль і чорний перець.
Крок 3. Виливаємо соєвий соус і оцет – ретельно перемішуємо.
Крок 4. В отриману суміш викладаємо яйця, прибираємо в холодильну камеру на 24-48 годин, періодично перевертаючи.
Крок 5. Просочені добавками яйця розрізаємо навпіл і знімаємо пробу. Приємного апетиту!