Млинці – 10 рецептів приготування млинців на молоці самих смачних і простих з фото покроково

Простий рецепт пишних товстих млинців на молоці

Якщо ви шукали ідеальний рецепт пишних млинців з додаванням молока, то ось вони: товсті, пористі, вони здатні як губка вбирати різні соуси. Крім того, ідеально підходять і до несолодким сніданків на зразок яєчні з беконом.

Час готування: 35 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 320 г;
  • Молоко жирне – 320 мл;
  • Яйця курячі – 2 шт.;
  • цукор – пісок- 4 ч. л.;
  • Сіль – 0,5 ч. л.;
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.;
  • Масло вершкове – ¼ пачки.

Процес приготування:

1. Яйця розбити в миску, де буде готуватися тісто для млинців. Додати туди молоко, цукровий пісок, сіль. Розмішати до однорідності і розчинення кристалів цукру.

2. Окремо в посуд просіяти борошно, змішану з розпушувачем.

3. Додавати борошно по кілька ложок в тісто, щоразу збиваючи вінчиком, міксером або виделкою, щоб перешкоджати утворенню грудочок.

4. Вершкове масло розтопити імпульсами в мікрохвильовці і додати в тісто, розмішати. Дати постояти приблизно 7-10 хв.

5. За цей час потрібно розігріти на середньому вогні товстостінну сковороду. Змастити її поверхню олією.

6. Наливати близько 1,5 ст. л. тесту і, нахиляючи сковороду, по колу розподіляти тісто. Товщина млинця буде приблизно 3-4 мм.

7. Випікати на середньому вогні близько 1 хв, після чого перевертати і допікати ще 1 хв.

8. Подавати млинці в гарячому вигляді з повидлом, медом, кленовим сиропом. Добре такі млинці поєднуються також з яєчнею, смаженими ковбасками або ікрою.

Приємного апетиту!