Начинки для пирогів в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Начинка для дріжджового пирога з яблук

Начинка для дріжджового пирога з яблук нікого не залишить байдужим. Вона зробить вашу випічку неймовірно соковитою, ніжною і ароматною. Для приготування в домашніх умовах скористайтесь перевіреної кулінарної ідеєю з покроковими фотографіями.

Час готування – 10 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 400 гр.

Склад:

  • Яблуко – 0,7 кг
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яблука промиваємо під водою, очищаємо від шкірки і серцевини.

Крок 2. Далі підготовлені плоди нарізаємо невеликими кубиками або тонкими скибочками. На ваш розсуд.

Крок 3. У сковороді розтоплюємо шматок вершкового масла. Розтоплюємо його до рідкого стану.

Крок 4. Опускаємо в розтоплене вершкове масло шматочки яблук. Обсмажуємо близько двох хвилин, постійно помішуючи.

Крок 5. Через дві хвилини доповнюємо заготівлю двома столовими ложками цукру.

Крок 6. Обсмажуємо заготівлю ще близько двох хвилин, постійно помішуючи. Після прибираємо з вогню.

Крок 7. Начинка для дріжджового пирога з яблук готова. Вона відмінно підійде для пишних закритих пирогів!