Начинка для гарбузового пирога
Начинка для гарбузового пирога нескладно готується в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і рідних апетитної рум’яної випічкою для вашого сімейного столу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 700 гр.
Інгредієнти:
- Гарбуз – 1 кг
- Цукор – 0,5 склянки
- Молоко згущене – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Імбир мелений – 0,5 ч. л.
- Горіх мускатний мелений – 0,5 ч. л.
- Кориця – за смаком.
- Імбир мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо підходящий шматок гарбуза. Промиваємо її, очищаємо від шкірки і насіння.
Крок 2. Далі гарбуз нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо інгредієнт холодною водою і ставимо на плиту. Варимо 10-12 хвилин після кипіння.
Крок 3. Після розм’якшені шматочки гарбуза розминаємо до однорідного пюре.
Крок 4. Додаємо сюди кукурудзяний крохмаль, цукор, згущене молоко, прянощі, одне куряче яйце і два жовтки.
Крок 5. Знову перебиваємо все блендером до отримання однорідної маси.
Крок 6. Викладаємо заготовку на основу з тіста. Така начинка підійде як для відкритого, так і для закритого пирога.
Крок 7. Начинка для гарбузового пирога готова радувати вас своїм яскравим смаком. Приємного апетиту!