Начинки для пирогів в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Начинка для гарбузового пирога

Начинка для гарбузового пирога нескладно готується в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і рідних апетитної рум’яної випічкою для вашого сімейного столу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 1 кг
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Молоко згущене – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Імбир мелений – 0,5 ч. л.
  • Горіх мускатний мелений – 0,5 ч. л.
  • Кориця – за смаком.
  • Імбир мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо підходящий шматок гарбуза. Промиваємо її, очищаємо від шкірки і насіння.

Крок 2. Далі гарбуз нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо інгредієнт холодною водою і ставимо на плиту. Варимо 10-12 хвилин після кипіння.

Крок 3. Після розм’якшені шматочки гарбуза розминаємо до однорідного пюре.

Крок 4. Додаємо сюди кукурудзяний крохмаль, цукор, згущене молоко, прянощі, одне куряче яйце і два жовтки.

Крок 5. Знову перебиваємо все блендером до отримання однорідної маси.

Крок 6. Викладаємо заготовку на основу з тіста. Така начинка підійде як для відкритого, так і для закритого пирога.

Крок 7. Начинка для гарбузового пирога готова радувати вас своїм яскравим смаком. Приємного апетиту!