Начинки для пирогів в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Солодка начинка для пирога з дріжджового тіста

Солодка начинка для пирога з дріжджового тіста легко готується в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і рідних апетитної рум’яної випічкою для вашого чаювання.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 300 гр.

Склад:

  • Курага – 1 склянка
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Курагу попередньо вимочуємо в окропі. Можна залишити на ніч. Після інгредієнт повністю просушуємо.

Крок 2. Додаємо в підготовлену курагу цукор і шматочки розм’якшеного вершкового масла.

Крок 3. Збиваємо інгредієнти блендером до отримання ніжної однорідної кашки без грудочок.

Крок 4. Відправляємо в отриману суміш столову ложку борошна. Інгредієнт дозволить випічці затримати вершкове масло.

Крок 5. Знову все гарненько вимішуємо до однорідності. На цей раз можна обійтися без блендера.

Крок 6. Ніжну масу розподіляємо по основі дріжджового пирога.

Крок 7. Солодка начинка для пирога з дріжджового тіста готова. Випікайте частування в духовці!