Вишнева начинка для листкового пирога
Вишнева начинка для листкового пирога порадує вас своїм насиченим смаком і апетитним ароматом. Приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього скористайтесь перевіреної кулінарної ідеєю з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 800 гр.
Склад:
- Вишня – 1,3 кг
- Вода – 120 мл
- Цукор – 250 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Вишню попередньо промиваємо і очищаємо від кісточок.
Крок 2. Викладаємо ягоди в сотейник. Заливаємо водою, засипаємо цукром і кукурудзяним крохмалем.
Крок 3. Ставимо заготовку на вогонь і доводимо вміст до кипіння. Після зменшуємо вогонь і варимо ягоди 10 хвилин, постійно помішуючи.
Крок 4. Після вимикаємо вогонь і даємо ягідної масі трохи охолонути.
Крок 5. Викладаємо вишневу заготовку на основу для пирога.
Крок 6. Така соковита і яскрава начинка підходить як для закритих, так і відкритих пирогів.
Крок 7. Вишнева начинка для листкового пирога готова. Радуйте себе і близьких апетитною домашньою випічкою!