Начинки для пирогів в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Вишнева начинка для листкового пирога

Вишнева начинка для листкового пирога порадує вас своїм насиченим смаком і апетитним ароматом. Приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього скористайтесь перевіреної кулінарної ідеєю з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 800 гр.

Склад:

  • Вишня – 1,3 кг
  • Вода – 120 мл
  • Цукор – 250 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Вишню попередньо промиваємо і очищаємо від кісточок.

Крок 2. Викладаємо ягоди в сотейник. Заливаємо водою, засипаємо цукром і кукурудзяним крохмалем.

Крок 3. Ставимо заготовку на вогонь і доводимо вміст до кипіння. Після зменшуємо вогонь і варимо ягоди 10 хвилин, постійно помішуючи.

Крок 4. Після вимикаємо вогонь і даємо ягідної масі трохи охолонути.

Крок 5. Викладаємо вишневу заготовку на основу для пирога.

Крок 6. Така соковита і яскрава начинка підходить як для закритих, так і відкритих пирогів.

Крок 7. Вишнева начинка для листкового пирога готова. Радуйте себе і близьких апетитною домашньою випічкою!