Лимонна начинка для пирога
Лимонна начинка для пирога порадує вас своїм насиченим смаком і приємним ароматом. Підготувати її в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього скористайтесь перевіреної кулінарної ідеєю з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 350 гр.
Склад:
- Лимон – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 200 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Крохмаль – 30 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо начинку після того, як підготували основу пирога. Лимонна начинка особливо смачно поєднується з пісочним тістом.
Крок 2. Добре промиваємо лимони. З одного знімаємо цедру будь-яким зручним способом. Робимо це акуратно, щоб не зачепити білий шар.
Крок 3. Далі лимони потрібно розділити на половинки і віджати з них сік. Акуратно прибираємо всі кісточки.
Крок 4. У глибокій мисці збиваємо курячі яйця з цукром до утворення пишної білої маси.
Крок 5. В яєчну суміш відправляємо лимонну цедру, сік, розтоплене вершкове масло і крохмаль. Знову збиваємо до однорідності.
Крок 6. Лимонну заготовку можна вливати в основу. З такою начинкою пироги на тонкому тесті випікаються близько 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Лимонна начинка для пирога готова. Радуйте себе і близьких апетитною домашньою випічкою!