Начинка для рибного пирога
Начинка для рибного пирога – це цікава ідея для вашої домашньої випічки. Побалуйте себе і близьких живильним пирогом з соковитою рибною начинкою. Для цього беріть на замітку простий кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 500 гр.
Склад:
- Філе минтая – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Рис – 1/3 склянки
- Капуста пекінська – 2 листа.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Трави сушені – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе минтая відварюємо до готовності в підсоленій воді.
Крок 2. Відкидаємо рибу на друшляк, очищаємо його від шкірки і кісточок. Поділяємо на невеликі шматочки.
Крок 3. Відварюємо рис у великій кількості води до готовності. Відкидаємо на сито і даємо трохи охолонути.
Крок 4. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого відтінку.
Крок 5. До цибулі додаємо рис і рибу. Додаємо сіль, перець, сушені трави і лавровий лист. Перемішуємо, смажимо пару хвилин і прибираємо з вогню.
Крок 6. Прибираємо з заготівлі лавровий лист і відправляємо сюди дрібну соломку пекінської капусти. Добре перемішуємо.
Крок 7. Начинка для рибного пирога готова. Розміщуйте її на підготовлене тісто і випікайте частування!