Начинки для пирогів в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Начинка для рибного пирога

Начинка для рибного пирога – це цікава ідея для вашої домашньої випічки. Побалуйте себе і близьких живильним пирогом з соковитою рибною начинкою. Для цього беріть на замітку простий кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 500 гр.

Склад:

  • Філе минтая – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Рис – 1/3 склянки
  • Капуста пекінська – 2 листа.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Трави сушені – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Філе минтая відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Крок 2. Відкидаємо рибу на друшляк, очищаємо його від шкірки і кісточок. Поділяємо на невеликі шматочки.

Крок 3. Відварюємо рис у великій кількості води до готовності. Відкидаємо на сито і даємо трохи охолонути.

Крок 4. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого відтінку.

Крок 5. До цибулі додаємо рис і рибу. Додаємо сіль, перець, сушені трави і лавровий лист. Перемішуємо, смажимо пару хвилин і прибираємо з вогню.

Крок 6. Прибираємо з заготівлі лавровий лист і відправляємо сюди дрібну соломку пекінської капусти. Добре перемішуємо.

Крок 7. Начинка для рибного пирога готова. Розміщуйте її на підготовлене тісто і випікайте частування!