Мигдальне печиво в домашніх умовах
Мигдальне печиво в домашніх умовах вийде у кожного. Рецепт до неподобства простий. Якщо немає мигдальної муки, досить змолоти горіхи самостійно. Неймовірно красиві солодощі використовують як частування або прикраса пухнастої ялинки. Діти в захваті, а гості без розуму від ласощів.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Масло топлене – 100 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цукор-пісок – 80 гр.
- мигдальна Борошно – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сіль – щіпка.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Темний шоколад – 90 гр.
- Кондитерська посипання – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Складіть інгредієнти для запашного ласощі. Вершкове масло розтопіть.
Крок 2. Окремо з’єднайте звичайну і мигдалеву борошно, цукровий пісок, сіль і розпушувач.
Крок 3. Змішайте суміш до однорідності.
Крок 4. До сухої маси влийте розтоплене масло і яйця. Замісіть тісто.
Крок 5. Тісто повинне вийти еластичним і незабитим. Якщо є вільний час, одержаний грудку складіть у пакет і помістіть хвилин на 30 в холод. Якщо часу немає, приступайте до наступного кроку.
Крок 6. Посипте робочу поверхню борошном і розкачайте пласт. Спеціальними вирубками виріжте фігурки.
Крок 7. Деко простелите папером для випічки і акуратно перенесіть заготовки. Чим більше формочок у вас є, тим цікавіше буде асортимент.
Крок 8. В прогріту до 180 градусів духовку помістіть деко і запікайте 15 хвилин. Гаряче печиво остудіть.
Крок 9. При охолодженні вироби затвердіють і будуть готові до прикраси. Для прикраси у мене кондитерська посипання і плитка темного шоколаду.
Крок 10. Розтопіть шоколад.
Крок 11. Остиглі печеньки занурте в шоколадну глазур і присипте кондитерської посипкою. Дайте повністю застигнути. Запрошуйте гостей і насолоджуйтеся святковим частуванням. Приємного насолоди!