Як приготувати рол Філадельфія з вугром
Приготування ролів «Філадельфія» з вугром не відрізняється від способу готування класичних ролів, для них беруться рис, норі, свіжий огірок і вершковий сир. Вугор – риба рідкісна, делікатесна, схожа за текстурою на осетра або сома і її відрізняє дуже приємний смак, а для ролів зазвичай береться в копченому вигляді. У цьому рецепті беремо вже зварений і заправлений оцтом рис для суші.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 1.
Склад:
- Вугор – 50 гр.
- Рис для суші – 150 гр.
- Сир «Філадельфія» – 2 ст. л.
- Огірок – ¼ шт.
- Водорості норі – 1 аркуш.
- Оцет рисовий – 1,5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Для ролу відразу підготуйте половину листа норі і 150 гр. заздалегідь звареного та заправленого рису. Інгредієнти в рецепті наведені на 1 рол.
Крок 2. Для начинки – копченого вугра розріжте на кілька тонких слайсів. Огірок наріжте соломкою. Сир «Філадельфія» можете замінити будь-яким вершково-сирним сиром.
Крок 3. Килимок застелити плівкою, покладіть лист норі шорсткою стороною догори, і поверх його рівним шаром укладіть підготовлений рис.
Крок 4. Потім норі акуратно переверніть на інший бік. На одну частину листа укладіть сир і нарізку огірка.
Крок 5. З допомогою килимка акуратно сформуйте рол і його ущільніть.
Крок 6. Поверх сформованого ролу укладіть скибочки вугра і ще раз його щільно притисніть.
Крок 7. Приготований рол «Філадельфія» з вугром розріжте на 6-8 шматочків, перекладіть на блюдо і сервіруйте до столу, доповнивши маринованим імбиром і паличками. Приємного апетиту!