Рол Філадельфія – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати рол Філадельфія з вугром

Приготування ролів «Філадельфія» з вугром не відрізняється від способу готування класичних ролів, для них беруться рис, норі, свіжий огірок і вершковий сир. Вугор – риба рідкісна, делікатесна, схожа за текстурою на осетра або сома і її відрізняє дуже приємний смак, а для ролів зазвичай береться в копченому вигляді. У цьому рецепті беремо вже зварений і заправлений оцтом рис для суші.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Склад:

  • Вугор – 50 гр.
  • Рис для суші – 150 гр.
  • Сир «Філадельфія» – 2 ст. л.
  • Огірок – ¼ шт.
  • Водорості норі – 1 аркуш.
  • Оцет рисовий – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Для ролу відразу підготуйте половину листа норі і 150 гр. заздалегідь звареного та заправленого рису. Інгредієнти в рецепті наведені на 1 рол.

Крок 2. Для начинки – копченого вугра розріжте на кілька тонких слайсів. Огірок наріжте соломкою. Сир «Філадельфія» можете замінити будь-яким вершково-сирним сиром.

Крок 3. Килимок застелити плівкою, покладіть лист норі шорсткою стороною догори, і поверх його рівним шаром укладіть підготовлений рис.

Крок 4. Потім норі акуратно переверніть на інший бік. На одну частину листа укладіть сир і нарізку огірка.

Крок 5. З допомогою килимка акуратно сформуйте рол і його ущільніть.

Крок 6. Поверх сформованого ролу укладіть скибочки вугра і ще раз його щільно притисніть.

Крок 7. Приготований рол «Філадельфія» з вугром розріжте на 6-8 шматочків, перекладіть на блюдо і сервіруйте до столу, доповнивши маринованим імбиром і паличками. Приємного апетиту!