Розсипчастий рис, зварений в мультиварці
Розсипчастий рис, зварений в мультиварці, — ідеальне рішення для гарніру. Крупа має приємний нейтральний смак, який гармонійно поєднується з різними видами м’яса та морепродуктів. Також його можна подавати в якості легкого вечері з соусами і овочевими салатами.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3-4.
Інгредієнти:
- Рис – 1 склянка
- Вода – 400 мл
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Сіль поварена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте всі необхідні продукти.
Крок 2. Викладіть крупу в ситечко і добре промийте холодною водою.
Крок 3. У чашу мультиварки влийте столову ложку соняшникової олії і викладіть рисову крупу. В режимі смаження злегка обсмажте рис, помішуючи лопаткою.
Крок 4. Влийте необхідну кількість води і посоліть за смаком.
Крок 5. У меню мультиварки виберіть режим «Рис» або «Плов», готуйте до звукового сигналу.
Крок 6. Після закінчення програми залиште кашу в режимі підігріву або підтримання тепла на 10-15 хвилин.
Крок 7. Розсипчасту рисову кашу подавайте на стіл в теплому вигляді на будь-який прийом їжі. Приємного апетиту!