Рис з куркою в мультиварці
Рис з куркою в мультиварці, доповнений овочами, можна сміливо назвати «ледачим пловом», так як склад цих страв практично ідентичний. Проте, в цьому рецепті нам не потрібні пікантні спеції, барбарис і часник, але приготувавши цю страву один раз, воно впишеться у ваш звичний раціон!
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Рис – 1 склянка
- Філе куряче – 250 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Соус томатний – 2 ст. л.
- Вода – 1,5 склянки
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо і обполіскуємо овочі, нарізаємо невеликими шматочками довільної форми. Цибулю з морквою пасеруємо на розігрітому рослинному маслі (Програма «Смаження»).
Крок 2. Паралельно зачищаємо куряче філе від плівок і прожилок, ріжемо на шматочки.
Крок 3. Відправляємо курку до овочів, перемішуємо.
Крок 4. Через 5-7 хвилин, доповнюємо складу промитим рисом.
Крок 5. Доповнюємо компоненти томатним соусом, сіллю, чорним перцем і водою.
Крок 6. Закриваємо чашу кришкою і запускаємо програму «рис» на 15 хвилин.
Крок 7. Ситне і ароматна страва сервіруємо і запрошуємо родину до столу. Приємного апетиту!