Рис в мультиварці – 10 рецептів, як зварити розсипчастий рис в мультиварці

Дикий чорний рис в мультиварці

Дикий чорний рис в мультиварці – це оригінальне блюдо, яке допоможе вам запросто привнести в щоденний раціон щось абсолютно нове, а головне – корисне! Крім величезної кількості макро – і мікроелементів, цей продукт також славиться своїм яскравим і приємним смаком.

Час готування – 8 ч. 50 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 3-4.

Інгредієнти:

  • Рис дикий чорний – 1 ст.
  • Вода – 3 склянки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Дикий рис заливаємо водою і на ніч прибираємо на полицю холодильної камери.

Крок 2. На наступний день крупу промиваємо, відкинувши на сито.

Крок 3. У чашу наливаємо трохи олії і висипаємо чорні крупинки.

Крок 4. Заливаємо вміст водою і солимо за смаком.

Крок 5. Закривши кришку, запускаємо режим «Плов» на 45 хвилин.

Крок 6. Ароматний рис викладаємо в тарілку і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!