Рис в мультиварці – 10 рецептів, як зварити розсипчастий рис в мультиварці

Рис з овочами в мультиварці

Рис з овочами в мультиварці – це корисне і поживне блюдо, яке замінить вам звичайну варену крупу, не володіє яскравим смаком і насиченим ароматом. В якості добавок рекомендуємо вам використовувати червоний цибулю, солодкий болгарський перець і часник.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 3-4.

Інгредієнти:

  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Лист лавра – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Приправа для плову – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулину і зубчик часнику, дрібно нарізаємо.

Крок 2. Озброюємося бурачной теркою і подрібнюємо очищену морквину.

Крок 3. М’якоть солодкого перцю нарізаємо довільними шматочками.

Крок 4. Розігріваємо олію в чаші і висипаємо овочі, а також промитий рис.

Крок 5. Приправляємо інгредієнти лавровим листом, сіллю і спеціями – заважаємо для рівномірного розподілу.

Крок 6. Заливаємо водою і готуємо в режимі «Плов» протягом півгодини.

Крок 7. Потім витримуємо під кришкою ще 10 хвилин і тільки після переходимо до сервіровці. Приємного апетиту!