Рис з овочами в мультиварці
Рис з овочами в мультиварці – це корисне і поживне блюдо, яке замінить вам звичайну варену крупу, не володіє яскравим смаком і насиченим ароматом. В якості добавок рекомендуємо вам використовувати червоний цибулю, солодкий болгарський перець і часник.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 3-4.
Інгредієнти:
- Рис – 1 склянка
- Вода – 2 склянки
- Цибуля червоний – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Лист лавра – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Приправа для плову – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулину і зубчик часнику, дрібно нарізаємо.
Крок 2. Озброюємося бурачной теркою і подрібнюємо очищену морквину.
Крок 3. М’якоть солодкого перцю нарізаємо довільними шматочками.
Крок 4. Розігріваємо олію в чаші і висипаємо овочі, а також промитий рис.
Крок 5. Приправляємо інгредієнти лавровим листом, сіллю і спеціями – заважаємо для рівномірного розподілу.
Крок 6. Заливаємо водою і готуємо в режимі «Плов» протягом півгодини.
Крок 7. Потім витримуємо під кришкою ще 10 хвилин і тільки після переходимо до сервіровці. Приємного апетиту!