Рис в мультиварці – 10 рецептів, як зварити розсипчастий рис в мультиварці

Як правильно зварити бурий рис в мультиварці?

Як правильно зварити бурий рис в мультиварці? Напевно, далеко не всі кулінари знайомі з таким продуктом і тим більше не мають уявлення про те, як же правильно його приготувати, щоб залишитися задоволеним результатом з першого разу і здивувати свою сім’ю. Виходячи з цього, читаємо і приступаємо!

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • бурий Рис – 1 склянка
  • Вода – 2,5 склянки
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування відміряємо однією склянкою необхідну кількість рису і води.

Крок 2. Крупу промиваємо в декількох водах, до прозорої води.

Крок 3. Основний інгредієнт, а також сіль зі спеціями і рослинне масло кладемо в чашу, перемішуємо і заливаємо водою.

Крок 4. Закриваємо чашу і включаємо програму «Крупа» на 45 хвилин.

Крок 5. Бурий рис подаємо до столу в теплому вигляді і насолоджуємося. Приємного апетиту!