Як правильно зварити бурий рис в мультиварці?
Як правильно зварити бурий рис в мультиварці? Напевно, далеко не всі кулінари знайомі з таким продуктом і тим більше не мають уявлення про те, як же правильно його приготувати, щоб залишитися задоволеним результатом з першого разу і здивувати свою сім’ю. Виходячи з цього, читаємо і приступаємо!
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- бурий Рис – 1 склянка
- Вода – 2,5 склянки
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком готування відміряємо однією склянкою необхідну кількість рису і води.
Крок 2. Крупу промиваємо в декількох водах, до прозорої води.
Крок 3. Основний інгредієнт, а також сіль зі спеціями і рослинне масло кладемо в чашу, перемішуємо і заливаємо водою.
Крок 4. Закриваємо чашу і включаємо програму «Крупа» на 45 хвилин.
Крок 5. Бурий рис подаємо до столу в теплому вигляді і насолоджуємося. Приємного апетиту!