Рис в мультиварці – 10 рецептів, як зварити розсипчастий рис в мультиварці

Як зварити круглозерний рис в мультиварці

Як зварити круглозерний рис в мультиварці? Якщо ви коли-небудь задавалися цим питанням і не знаходили чітких інструкцій, то цей рецепт все змінить! Бо мультиварка – це кращий винахід для готування гарнірів, так як вам не потрібно постійно контролювати процес і помішувати.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Рис круглозерний – 300 гр.
  • Вода – 500 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Висипаємо крупу в сито з дрібними отворами і старанно промиваємо водою.

Крок 2. Відправляємо в чашу.

Крок 3. Заливаємо водою.

Крок 4. Додаємо трохи олії.

Крок 5. Рис солимо і перемішуємо.

Крок 6. Включаємо режим «Рис»/ «Крупи», як правило, агрегат самостійно виставляє час – 15 хвилин.

Крок 7. Після закінчення готування, кладемо в чашу шматочок вершкового масла.

Крок 8. Залишаємо рис на підігріві ще на 10 хвилин і після подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення!