Як зварити круглозерний рис в мультиварці
Як зварити круглозерний рис в мультиварці? Якщо ви коли-небудь задавалися цим питанням і не знаходили чітких інструкцій, то цей рецепт все змінить! Бо мультиварка – це кращий винахід для готування гарнірів, так як вам не потрібно постійно контролювати процес і помішувати.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Рис круглозерний – 300 гр.
- Вода – 500 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Висипаємо крупу в сито з дрібними отворами і старанно промиваємо водою.
Крок 2. Відправляємо в чашу.
Крок 3. Заливаємо водою.
Крок 4. Додаємо трохи олії.
Крок 5. Рис солимо і перемішуємо.
Крок 6. Включаємо режим «Рис»/ «Крупи», як правило, агрегат самостійно виставляє час – 15 хвилин.
Крок 7. Після закінчення готування, кладемо в чашу шматочок вершкового масла.
Крок 8. Залишаємо рис на підігріві ще на 10 хвилин і після подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення!