Розсипчаста каша з довгозернистого рису в мультиварці
Розсипчаста каша з довгозернистого рису в мультиварці – це універсальне страва, яка добре, як сама по собі, так і в поєднанні з різними стравами з червоного м’яса, птиці або запеченої риби. І спробувавши одного разу, ви назавжди будете готувати крупу в каструлі.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Рис довгозерний – 3 склянки
- Вода – 6 ст.
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком процесу крупу уважно перебираємо.
Крок 2. За допомогою мірної склянки відміряємо потрібну кількість.
Крок 3. Старанно промиваємо рис, міняючи воду близько 5-7 разів і поступово підвищуючи температуру.
Крок 4. Вершкове олію, крупу, сіль і воду відправляємо в каструлю і включаємо програму «Крупи» на 30-35 хвилин. Готуємо строго під кришкою.
Крок 5. Розсипчасту кашу розподіляємо по порційним піали і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!