Рис в мультиварці – 10 рецептів, як зварити розсипчастий рис в мультиварці

Розсипчаста каша з довгозернистого рису в мультиварці

Розсипчаста каша з довгозернистого рису в мультиварці – це універсальне страва, яка добре, як сама по собі, так і в поєднанні з різними стравами з червоного м’яса, птиці або запеченої риби. І спробувавши одного разу, ви назавжди будете готувати крупу в каструлі.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Рис довгозерний – 3 склянки
  • Вода – 6 ст.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком процесу крупу уважно перебираємо.

Крок 2. За допомогою мірної склянки відміряємо потрібну кількість.

Крок 3. Старанно промиваємо рис, міняючи воду близько 5-7 разів і поступово підвищуючи температуру.

Крок 4. Вершкове олію, крупу, сіль і воду відправляємо в каструлю і включаємо програму «Крупи» на 30-35 хвилин. Готуємо строго під кришкою.

Крок 5. Розсипчасту кашу розподіляємо по порційним піали і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!