Рис в мультиварці – 10 рецептів, як зварити розсипчастий рис в мультиварці

Рис з капустою і м’ясом в мультиварці

Рис з капустою і м’ясом в мультиварці – це поживна страва, яке ідеально підходить для подачі до сімейного вечері або обіду, так як воно поєднує в собі, як велика кількість овочів, так і м’ясну складову. А ці інгредієнти прекрасно поєднуються один з одним.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Фарш – 500 гр.
  • Рис – 100 гр.
  • Капуста – 800 гр.
  • Вода – 250 мл
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морква велика – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
  • Куркума – ½ ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом включаємо програму «смаження», розігріваємо рослинне масло і пасеруємо нарізану цибулю і натерту моркву 5-7 хвилин.

Крок 2. Додаємо фарш і розбиваємо його на дрібні шматочки за допомогою лопатки, обсмажуємо компоненти ще близько 7 хвилин.

Крок 3. Після закінчення часу, засипаємо ретельно промитий рис.

Крок 4. Вводимо ароматні спеції і сіль.

Крок 5. Заливаємо водою і гарненько перемішуємо.

Крок 6. Тонко шаткуємо капусту і відправляємо її в чашу.

Крок 7. Закриваємо кришку і включаємо режим «Плов» на 40 хвилин, за 10 хвилин до готовності інгредієнти перемішуємо, перчимо і при необхідності досолює.

Крок 8. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!