Рис з капустою і м’ясом в мультиварці
Рис з капустою і м’ясом в мультиварці – це поживна страва, яке ідеально підходить для подачі до сімейного вечері або обіду, так як воно поєднує в собі, як велика кількість овочів, так і м’ясну складову. А ці інгредієнти прекрасно поєднуються один з одним.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Фарш – 500 гр.
- Рис – 100 гр.
- Капуста – 800 гр.
- Вода – 250 мл
- Цибулина – 1 шт.
- Морква велика – 1 шт.
- Масло рослинне – 2-3 ст. л.
- Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
- Куркума – ½ ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом включаємо програму «смаження», розігріваємо рослинне масло і пасеруємо нарізану цибулю і натерту моркву 5-7 хвилин.
Крок 2. Додаємо фарш і розбиваємо його на дрібні шматочки за допомогою лопатки, обсмажуємо компоненти ще близько 7 хвилин.
Крок 3. Після закінчення часу, засипаємо ретельно промитий рис.
Крок 4. Вводимо ароматні спеції і сіль.
Крок 5. Заливаємо водою і гарненько перемішуємо.
Крок 6. Тонко шаткуємо капусту і відправляємо її в чашу.
Крок 7. Закриваємо кришку і включаємо режим «Плов» на 40 хвилин, за 10 хвилин до готовності інгредієнти перемішуємо, перчимо і при необхідності досолює.
Крок 8. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!