Смажена яловичина з болгарським перцем
Смажена яловичина з болгарським перцем порадує вас своїм насиченим смаком, апетитним ароматом і поживними властивостями. Подавайте готову страву до обіднього столу або сімейному вечері. Урізноманітніть звичне меню за допомогою нашого покрокового рецепти з фотографіями.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Яловичина – 450 гр.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Цибуля-шалот – 0,5 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Помідори черрі – 12 шт.
- Зелень для подачі.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Масло кунжутне – 2 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичину попередньо розморожуємо, промиваємо під водою і обсушуємо.
Крок 2. Далі м’ясо нарізаємо тонкою соломкою. Обов’язково ріжемо впоперек волокон.
Крок 3. Викладаємо соломку м’яса в глибоку миску. Посипаємо продукт сіллю і перцем, перемішуємо. Дрібно нарізаємо часник і цибулю.
Крок 4. Болгарський перець ріжемо кільцями, якщо вони не занадто великі. Великі плоди розбираємо тонкою соломкою.
Крок 5. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю, болгарський солодкий перець близько двох хвилин. Після овочі викладаємо на тарілку і прикриваємо фольгою.
Крок 6. Далі в сковороді обсмажуємо яловичину до готовності. Наприкінці доповнюємо продукт половинками черрі, кунжутною олією, соєвим соусом і раніше обсмаженими овочами.
Крок 7. Смажена яловичина з болгарським перцем готова. Подавайте апетитне м’ясне блюдо до столу, доповнивши свіжою зеленню!