Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена яловичина з болгарським перцем

Смажена яловичина з болгарським перцем порадує вас своїм насиченим смаком, апетитним ароматом і поживними властивостями. Подавайте готову страву до обіднього столу або сімейному вечері. Урізноманітніть звичне меню за допомогою нашого покрокового рецепти з фотографіями.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Яловичина – 450 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Цибуля-шалот – 0,5 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Помідори черрі – 12 шт.
  • Зелень для подачі.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Масло кунжутне – 2 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину попередньо розморожуємо, промиваємо під водою і обсушуємо.

Крок 2. Далі м’ясо нарізаємо тонкою соломкою. Обов’язково ріжемо впоперек волокон.

Крок 3. Викладаємо соломку м’яса в глибоку миску. Посипаємо продукт сіллю і перцем, перемішуємо. Дрібно нарізаємо часник і цибулю.

Крок 4. Болгарський перець ріжемо кільцями, якщо вони не занадто великі. Великі плоди розбираємо тонкою соломкою.

Крок 5. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю, болгарський солодкий перець близько двох хвилин. Після овочі викладаємо на тарілку і прикриваємо фольгою.

Крок 6. Далі в сковороді обсмажуємо яловичину до готовності. Наприкінці доповнюємо продукт половинками черрі, кунжутною олією, соєвим соусом і раніше обсмаженими овочами.

Крок 7. Смажена яловичина з болгарським перцем готова. Подавайте апетитне м’ясне блюдо до столу, доповнивши свіжою зеленню!