Смажений рис з яйцем – 10 рецептів на сковороді з покроковими фото

Смажений рис з яйцем і цибулею

Смажений рис з яйцем і цибулею – це дивовижне поєднання інгредієнтів, що привнесе у ваше звичайне меню щось нове і дуже смачне. Кільця зеленої цибулі і скибочки обсмаженого яйця роблять звичайний відварений рис шалено апетитним і ситним. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Рис – 100 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Вода – 200 мл
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Масло вершкове – 15 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Рис відварюємо на повільному вогні під кришкою протягом 15-20 хвилин, після наполягаємо ще близько 20 хвилин, також під кришкою.

Крок 2. Збиваємо два яйця з невеликою кількістю солі і підсмажуємо омлет на вершковому маслі, розбиваємо лопаткою на шматочки. Виходять дві порції.

Крок 3. Зелень дрібно шаткуємо.

Крок 4. У сковорідці змішуємо крупу з цибулею і яйцями, перемішуємо і прогріваємо 3-4 хвилини.

Крок 5. Страву подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!