Смажений рис з яйцем і цибулею
Смажений рис з яйцем і цибулею – це дивовижне поєднання інгредієнтів, що привнесе у ваше звичайне меню щось нове і дуже смачне. Кільця зеленої цибулі і скибочки обсмаженого яйця роблять звичайний відварений рис шалено апетитним і ситним. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Рис – 100 гр.
- Яйця – 4 шт.
- Вода – 200 мл
- Цибуля зелена – 20 гр.
- Масло вершкове – 15 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Рис відварюємо на повільному вогні під кришкою протягом 15-20 хвилин, після наполягаємо ще близько 20 хвилин, також під кришкою.
Крок 2. Збиваємо два яйця з невеликою кількістю солі і підсмажуємо омлет на вершковому маслі, розбиваємо лопаткою на шматочки. Виходять дві порції.
Крок 3. Зелень дрібно шаткуємо.
Крок 4. У сковорідці змішуємо крупу з цибулею і яйцями, перемішуємо і прогріваємо 3-4 хвилини.
Крок 5. Страву подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!