Рис з яйцем і кукурудзою на сковороді
Рис з яйцем і кукурудзою на сковороді, доповнений іншими овочами і соєвим соусом – це ідеальний гарнір до вареної або запеченої риби, який припаде до смаку кожному. Проте подавати таку страву можна і відокремлено від інших компонентів – смачно в будь-якому разі!
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Рис – 200 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Кукурудза – 100 гр.
- Горошок зелений заморожений – 100 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Масло оливкова – 2-3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиту крупу відварюємо до готовності в підсоленій воді.
Крок 2. На розігрітій оливковій олії пасеруємо дрібні шматочки цибулі.
Крок 3. До прозорого цибулі додаємо рис, кукурудзу і горошок – заважаємо і обсмажуємо 60 секунд.
Крок 4. Підливаємо трохи соєвого соусу.
Крок 5. Зрушуємо компоненти в бік сковороди і на вільне місце виливаємо збиті яйця, активно перемішуємо, поки омлет не схопиться.
Крок 6. Складові перемішуємо і тушкуємо під кришкою протягом 3-4 хвилин. Посипаємо подрібненою зеленню для насиченості аромату.
Крок 7. Смажений рис викладаємо на тарілку за допомогою сервіровки кільця і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!