Смажена ставрида на сковороді
Смажена ставрида на сковороді – це рум’яне і хрустке частування для вашого домашнього столу. Подавайте готову рибу з хлібом, овочами або вашими улюбленими гарнірами. Таке частування обов’язково сподобається вашим рідним. Беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 3 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Ставрида – 1 кг
- Спеції для риби – 1 щіпка.
- Сіль – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Борошно для панірування.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо один кілограм ставриди.
Крок 2. Рибу потрібно позбавити від голів і добре промити під водою.
Крок 3. Кладемо рибу в глибоку миску, доповнюємо сіллю, спеціями та олією. Добре все перемішуємо.
Крок 4. Залишаємо заготовки маринуватися на один-два години.
Крок 5. Обвалюємо мариновану ставриду в борошні і викладаємо в прогріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю з кожної сторони.
Крок 7. Смажена ставрида на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!