Котлети з ставриди
Котлети з ставриди виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Відмінне рішення для вашого живильного сімейного обіду або вечері. Подавайте частування до столу разом з картопляним пюре або іншими гарнірами за смаком. Ваші близькі або гості не зможуть встояти!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Фарш з ставриди – 400 гр.
- Картопля – 1-2 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо картоплю натираємо його на крупній тертці. Викладаємо в глибоку миску.
Крок 2. Прокручуємо підготовлену ставриду через м’ясорубку і викладаємо до картоплі. Посипаємо спеціями за смаком.
Крок 3. Солимо заготовку за смаком.
Крок 4. Сюди ж додаємо подрібнений часник.
Крок 5. Вимішуємо фарш до однорідності. Ліпимо з маси акуратні котлетки і обвалюємо їх у борошні.
Крок 6. Збовтуємо куряче яйце з сіллю і спеціями за смаком. Потім у цю суміш кожну котлету.
Крок 7. Перекладаємо заготовки в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю і після тушкуємо під кришкою близько 10-15 хвилин.
Крок 8. Котлети з ставриди готові. Вони виходять м’якими і дуже соковитими. Можна пробувати!