Стегно індички в духовці – цікавий варіант для вашого домашнього обіду або вечері. Готове блюдо вийде дуже ніжним, поживним і корисним. Подавайте до столу з овочами, крупами та іншими гарнірами за вашим смаком. Для приготування птиці в духовці рекомендуємо скористатися перевіреними покроковими рецептами з готової кулінарної збірки.
Соковите філе стегна індички, запечене в духовці
Філе зі стегна індички відрізняється соковитістю і м’якістю. Приготуйте його в духовці для великого сімейного вечері або святкового столу. Завдяки простому рецептом ви отримаєте смачний і ароматний продукт.
Інгредієнти на
6 порц.
- Індичка (стегно) 800 гр.
- Часник 3 зуб.
- Ткемалі 100 мл
- Сіль за смаком
- Спеції для м’яса, за смаком
- Петрушка 10 гр.
Процес приготування:
- Як смачно запекти стегно індички в духовці? Промиваємо індичку в холодній воді і даємо йому обсохнути.
- Поливаємо м’ясо соусом ткемалі, посипаємо сіллю, подрібненим часником і спеціями за смаком. Наполягаємо продукт у холодильнику близько 1 години.
- Викладаємо мариноване філе у форму для випікання, вистелену фольгою.
- Загортаємо м’ясо повністю у фольгу і випікаємо 1 годину при температурі 200 градусів. Далі зменшуємо розігрів до 180 градусів і готуємо ще 30 хвилин.
- Соковите філе зі стегна індички готово. Діліть продукт на порції, доповнюйте ароматною петрушкою і подавайте до столу.
