Стегно індички в духовці – 10 смачних рецептів приготування філе індички з покроковими фото

М’яке стегно індички без кістки, запечене в духовці

М’яке і соковите м’ясо індички ідеально підходить для смачного обіду або вечері. Доповніть продукт улюбленим гарніром і подавайте до столу. Підходить для святкового меню.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Стегно індички – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Імбир мелений – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Даємо вершкового масла трохи підтанути. Потім додаємо сюди лимонний сік, сіль, паприку і мелений імбир. Ретельно збиваємо суміш.

2. З стегна індички витягаємо кістка. Сам продукт промиваємо і гарненько обмазуємо масляною масою.

3. Викладаємо підготовлену стегно у форму для випікання. Закриваємо інгредієнт фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.

4. За 20 хвилин до готовності знімаємо фольгу. Це зробить шматочок м’яса більш рум’яним.

5. Готову м’яку індичку ділимо на шматочки, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!