М’яке стегно індички без кістки, запечене в духовці
М’яке і соковите м’ясо індички ідеально підходить для смачного обіду або вечері. Доповніть продукт улюбленим гарніром і подавайте до столу. Підходить для святкового меню.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Стегно індички – 1 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Імбир мелений – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Даємо вершкового масла трохи підтанути. Потім додаємо сюди лимонний сік, сіль, паприку і мелений імбир. Ретельно збиваємо суміш.
2. З стегна індички витягаємо кістка. Сам продукт промиваємо і гарненько обмазуємо масляною масою.
3. Викладаємо підготовлену стегно у форму для випікання. Закриваємо інгредієнт фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.
4. За 20 хвилин до готовності знімаємо фольгу. Це зробить шматочок м’яса більш рум’яним.
5. Готову м’яку індичку ділимо на шматочки, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!