Суп без картоплі – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп-локшина без картоплі

Суп-локшина без картоплі – просте блюдо для щоденного раціону харчування. Це блюдо можна віднести до базових страв і, напевно, подібне блюдо знайдеться в скарбничці кожного кулінара. Локшину можна також приготувати самостійно, вона, безсумнівно, буде набагато смачніше купівельної.

Час готування – 10-12 год.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 5-6.

Склад:

  • Тушка куряча – 1 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Локшина яєчна – 85 гр.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль поварена – 0,5 ч. л.
  • Вода фільтрована – 3 л
  • Перець запашний горошком – 4 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Склад інгредієнтів досить простий і доступний. Підготуйте всі необхідні продукти для супу.

Крок 2. Дві невеликі морквини очистіть і наріжте брусками.

Крок 3. Цибульні головки очистіть від лушпиння і розріжте кожну на 4 частини.

Крок 4. Візьміть об’ємну каструлю, викладіть в неї частини курячої тушки, моркву, цибулю, лавровий лист і горошини запашного перцю.

Крок 5. Далі влийте воду, щоб вона покрила всі продукти. Каструлю поставте на вогонь і варіть бульйон протягом півтора годин. Періодично знімайте піну з поверхні.

Крок 6. Коли бульйон буде готовий, процідити його через сито. Остиглий бульйон надішліть на ніч у холодильник. Остигле куряче м’ясо розберіть на волокна.

Крок 7. На наступний день візьміть каструлю з холодильника. Акуратно перелийте бульйон в іншу каструлю, щоб не піднявся осад. Тоді ваш супчик буде прозорим і світлим. Доведіть бульйон до кипіння, покладіть в нього куряче м’ясо.

Крок 8. Далі всипте яєчну локшину, продовжуйте варити, поки вона не стане м’якою. Посоліть суп до смаку і додайте рубаний кріп.

Крок 9. Подавайте суп-локшину в глибоких мисочках зі свіжим хлібом. Приємного апетиту!