Суп без картоплі – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Рибний суп без картоплі

Рибний суп без картоплі – це смачно і корисно. Бульйон виходить густим, з вираженим рибним смаком і насиченими цінними для організму жирами. Невелика порція гарячого рибного супу вгамує голод, зігріє і наповнить силами.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 35-40 хв.

Порції – 5-6.

Склад:

  • Сьомга – 0,6 кг
  • натуральний Сир плавлений – 100 гр.
  • Морква середня – 2 шт.
  • Пшоно – 0,5 склянки
  • Вода – 3 л
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Перець запашний горошком – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Влийте в каструлю воду, поставте її на вогонь і дочекайтеся кипіння. Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте четвертинками, а моркву можна натерти на тертці. Овочі викладіть у киплячу воду.

Крок 2. Для бульйону можна використовувати стейки або спеціальні супові набори з червоної риби. Тушку сьомги наріжте порційними шматками. Через 15-20 хвилин від початку варіння покладіть їх у каструлю.

Крок 3. Ще через 15 хвилин всипте в бульйон пшоно. Крупу попередньо промийте проточною водою. Коли пшоно буде готове, додайте плавлений сирок, посоліть і приправте суп по смаку.

Крок 4. Проваріть рибний суп ще 5 хвилин, щоб сир повністю розчинився. Варену рибу розберіть на дрібні шматочки, видаліть кісточки і знову поверніть в суп. Перед подачею додайте рубану зелень. Приємного апетиту!