Рибний суп без картоплі
Рибний суп без картоплі – це смачно і корисно. Бульйон виходить густим, з вираженим рибним смаком і насиченими цінними для організму жирами. Невелика порція гарячого рибного супу вгамує голод, зігріє і наповнить силами.
Час готування – 1 ч.
Час приготування – 35-40 хв.
Порції – 5-6.
Склад:
- Сьомга – 0,6 кг
- натуральний Сир плавлений – 100 гр.
- Морква середня – 2 шт.
- Пшоно – 0,5 склянки
- Вода – 3 л
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Перець червоний мелений – за смаком.
- Сіль поварена – за смаком.
- Перець запашний горошком – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Влийте в каструлю воду, поставте її на вогонь і дочекайтеся кипіння. Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте четвертинками, а моркву можна натерти на тертці. Овочі викладіть у киплячу воду.
Крок 2. Для бульйону можна використовувати стейки або спеціальні супові набори з червоної риби. Тушку сьомги наріжте порційними шматками. Через 15-20 хвилин від початку варіння покладіть їх у каструлю.
Крок 3. Ще через 15 хвилин всипте в бульйон пшоно. Крупу попередньо промийте проточною водою. Коли пшоно буде готове, додайте плавлений сирок, посоліть і приправте суп по смаку.
Крок 4. Проваріть рибний суп ще 5 хвилин, щоб сир повністю розчинився. Варену рибу розберіть на дрібні шматочки, видаліть кісточки і знову поверніть в суп. Перед подачею додайте рубану зелень. Приємного апетиту!