Сирний суп з фаршем і плавленим сиром
Сирний суп з фаршем і плавленим сиром – це страва перевершить всі ваші очікування, тому як молочний продукт надає першого страви неймовірно ніжний вершковий смак, який ідеально поєднується з такими компонентами, як картопля, моркву і ріпчасту цибулю.
Час приготування – 90 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Фарш яловичий – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Сир плавлений – 400 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Видаляємо шкірку з морквини, обполіскуємо і трьом на тертці з великими отворами.
Крок 2. На розігрітій олії смажимо помаранчеву стружку до легкої золотавості.
Крок 3. В окремій сковороді пасеруємо нарізану цибулю до рум’яності, ділимо на дві частини.
Крок 4. До фаршу додаємо яйце, солимо і перчимо, викладаємо ½ ароматного цибулі – вимішуємо і формуємо невеликі круглі фрикадельки.
Крок 5. У каструлю наливаємо воду і, довівши до кипіння, викладаємо обсмажені компоненти, підсолюємо і повторно кип’ятимо. Тепер вже додаємо м’ясні кульки і відварюємо протягом 8 хвилин після закипання.
Крок 6. І поки бульйон вариться, чистимо й нарізаємо картоплю.
Крок 7. Як тільки фрикадельки спливли, засипаємо картоплю і засікаємо півгодини (після кипіння).
Крок 8. Через 30 хвилин, доповнюємо блюдо сиром, активно перемішуємо і чекаємо, поки продукт повністю розплавиться і стане частиною бульйону.
Крок 9. Апетитний суп присмачую рубаною зеленню і прибираємо з конфорки, даємо настоятися під кришкою хоча б 10 хвилин.
Крок 10. Розподіляємо страву по порційним піали і подаємо до столу. Приємного апетиту!