Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Сирний суп з фаршем і плавленим сиром

Сирний суп з фаршем і плавленим сиром – це страва перевершить всі ваші очікування, тому як молочний продукт надає першого страви неймовірно ніжний вершковий смак, який ідеально поєднується з такими компонентами, як картопля, моркву і ріпчасту цибулю.

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Фарш яловичий – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Сир плавлений – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Видаляємо шкірку з морквини, обполіскуємо і трьом на тертці з великими отворами.

Крок 2. На розігрітій олії смажимо помаранчеву стружку до легкої золотавості.

Крок 3. В окремій сковороді пасеруємо нарізану цибулю до рум’яності, ділимо на дві частини.

Крок 4. До фаршу додаємо яйце, солимо і перчимо, викладаємо ½ ароматного цибулі – вимішуємо і формуємо невеликі круглі фрикадельки.

Крок 5. У каструлю наливаємо воду і, довівши до кипіння, викладаємо обсмажені компоненти, підсолюємо і повторно кип’ятимо. Тепер вже додаємо м’ясні кульки і відварюємо протягом 8 хвилин після закипання.

Крок 6. І поки бульйон вариться, чистимо й нарізаємо картоплю.

Крок 7. Як тільки фрикадельки спливли, засипаємо картоплю і засікаємо півгодини (після кипіння).

Крок 8. Через 30 хвилин, доповнюємо блюдо сиром, активно перемішуємо і чекаємо, поки продукт повністю розплавиться і стане частиною бульйону.

Крок 9. Апетитний суп присмачую рубаною зеленню і прибираємо з конфорки, даємо настоятися під кришкою хоча б 10 хвилин.

Крок 10. Розподіляємо страву по порційним піали і подаємо до столу. Приємного апетиту!