Свинина з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Овочеве рагу з м’ясом і картоплею

Овочеве рагу з м’ясом і картоплею – це комплексне страву, яке позбавить вас від тривалої і виснажливої роздільного приготування основної страви і гарнір. Овочеве асорті чудово поєднується з ніжним м’ясом і томатною заливкою, приправленою ароматними приправами.

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Картопля – 500 гр.
  • Свинина – 400 гр.
  • Цибуля – 100 гр.
  • Капуста цвітна – 100 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Перець солодкий – 100 гр.
  • Баклажани – 100 гр.
  • Квасоля стручкова – 100 гр.
  • Горошок зелений – 100 гр.
  • Томати у власному соку – 250 мл
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Петрушка – за смаком.
  • Паприка солодка мелена – 1 ст. л.
  • Часник гранульований – ½ ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Обполіскуємо і насухо витираємо серветками свинину, ріжемо на шматочки зі сторонами в 2-3 сантиметри.

Крок 2. М’якоть солодкого перцю нарізаємо пластинами.

Крок 3. Моркву – кружальцями.

Крок 4. Кольорову капусту розбираємо на невеликі суцвіття.

Крок 5. Баклажани ріжемо півкільцями, товщиною не більше одного сантиметра.

Крок 6. Довільно подрібнюємо цибулю.

Крок 7. Крупно нарізаємо бульби картоплі.

Крок 8. Коли всі складові готові – переходимо до наступного етапу.

Крок 9. В об’ємну форму для запікання, промазану рослинним маслом відправляємо всі необхідні овочі, м’ясо, томати у власному соку, томатну пасту, рубану петрушку і приправи – перемішуємо і затягуємо фольгою.

Крок 10. Готуємо страву протягом 60 хвилин при температурі 200 градусів. Готуйте і отримуйте задоволення!