Свинина з картоплею, запечені у фользі
Свинина з картоплею, запечені у фользі – це соковите і поживна страва, що після теплової обробки зберігає в собі всі соки і аромати, перед якими неможливо встояти навіть при дотриманні дієти! Класичне поєднання компонентів подарує вам справжнє смакове насолоду!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Спеції для м’яса – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком готування очищаємо і промиваємо овочі разом з м’ясом.
Крок 2. Свинину промаківающімі серветками і нарізаємо кубиками середнього діаметру.
Крок 3. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо м’ясні шматочки близько 10 хвилин, після посипаємо приправами і сіллю.
Крок 4. Ріжемо бульби картоплі на часточки.
Крок 5. Змішуємо нарізану цибулю, пластини часнику, картоплю, сіль і приправи.
Крок 6. Додаємо м’ясо і гарненько перемішуємо.
Крок 7. Перекладаємо складу у форму, застелене фольгою, зверху так само накриваємо фольгою.
Крок 8. Готуємо страву при 180 градусах близько 50 хвилин, потім знімаємо фольгу і підрум’янюємо інгредієнти ще 10 хвилин.
Крок 9. Розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!