Свинина з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Свинина з картоплею, запечені у фользі

Свинина з картоплею, запечені у фользі – це соковите і поживна страва, що після теплової обробки зберігає в собі всі соки і аромати, перед якими неможливо встояти навіть при дотриманні дієти! Класичне поєднання компонентів подарує вам справжнє смакове насолоду!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Свинина – 400 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Спеції для м’яса – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування очищаємо і промиваємо овочі разом з м’ясом.

Крок 2. Свинину промаківающімі серветками і нарізаємо кубиками середнього діаметру.

Крок 3. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо м’ясні шматочки близько 10 хвилин, після посипаємо приправами і сіллю.

Крок 4. Ріжемо бульби картоплі на часточки.

Крок 5. Змішуємо нарізану цибулю, пластини часнику, картоплю, сіль і приправи.

Крок 6. Додаємо м’ясо і гарненько перемішуємо.

Крок 7. Перекладаємо складу у форму, застелене фольгою, зверху так само накриваємо фольгою.

Крок 8. Готуємо страву при 180 градусах близько 50 хвилин, потім знімаємо фольгу і підрум’янюємо інгредієнти ще 10 хвилин.

Крок 9. Розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!